Mnie najpierw odrzucało na samą myśl, po jakimś czasie doszły mdłości, dziś rano już prawie WC zaliczyłam więc postęp jest u mnie xDMnie dzisiaj odrzuciło na myśli o jajecznicy rano, a zawsze jadam czyżby to jakieś ciążowe mdłości czy tak porostu? Skończyłam na płatkach z mlekiem
Agatki, fajnie że już po wizycie i wszystko ok moja dopiero w poniedziałek ale bez usg.
reklama
Wiesz, mam obawy mimo wszystko bo serce tu bije a zaraz się zatrzyma i co wtedy? Może bym inaczej pochodziła gdybym raz już nie poronila, a tak niestety zdaje sobie sprawę z tego że to wszystko jest nadal niepewneNie dziwię Ci się, takim szczęściem chce się dzielić z każdym. My trzymamy na razie buzię na klódkę po ostatniej biocbemicznej, bo wtedy zdążyłam się wygadać dwóm osobom
Anolik
Fanka BB :)
Wiem i rozumiem. Mój mąż myślał, że jak jest test pozytywny to już sukces a nie początek ciężkiej drogi. Zdążył powiedzieć mamie i babci i później aż mi to szkoda było. Ja sama niestety jestem sceptycznie nastawiona, ale mam ogromną nadzieję że będzie wszystko jak trzeba. I tą nadzieją musimy żyć [emoji4]Wiesz, mam obawy mimo wszystko bo serce tu bije a zaraz się zatrzyma i co wtedy? Może bym inaczej pochodziła gdybym raz już nie poronila, a tak niestety zdaje sobie sprawę z tego że to wszystko jest nadal niepewne
Nat Bluebell
Matko jedyna, nie strasz! Jak ja będę pracować??Mnie najpierw odrzucało na samą myśl, po jakimś czasie doszły mdłości, dziś rano już prawie WC zaliczyłam więc postęp jest u mnie xD
Dokładnie tak jak mowisz musimy mieć nadzieję że wszystko będzie ok, złe myśli trzeba przegonicWiem i rozumiem. Mój mąż myślał, że jak jest test pozytywny to już sukces a nie początek ciężkiej drogi. Zdążył powiedzieć mamie i babci i później aż mi to szkoda było. Ja sama niestety jestem sceptycznie nastawiona, ale mam ogromną nadzieję że będzie wszystko jak trzeba. I tą nadzieją musimy żyć [emoji4]
Może akurat ty będziesz miała inaczej, dasz radęMatko jedyna, nie strasz! Jak ja będę pracować??
Nat Bluebell
Wcześniej nigdy nic mi nie było, oby to tylko przypadek
w_karolcia
Idę dziś dziewczyny
w_karolcia
Na 22.20
w_karolcia
Wcześniej nie da się ale mówił ze powinno być ok i żebym się nie przejmowała