Nat Bluebell
Fanka BB :)
Coś mnie jajnik kłuje i nie wiem co ze sobą zrobić w pracy, bo zasypiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ok [emoji6] wazniejszy jest przyrost a nie jeden wynik [emoji6]Jak myślicie, hcg jest ok? Od ostatniej miesiączki licząc to mam 4+2 czyli 5tcZobacz załącznik 905913
Na lekarza ? Skoro krwawisz czemu nie podjedziesz na ip...? Praca praca ale dzidzia ważniejsza..Ja muszę czekać do 22 [emoji47]
Powiedział, żebym na spokojnie powtórzyła pod koniec tygodnia i przyjechała w przyszłym tygodniu [emoji3]Jest ok [emoji6] wazniejszy jest przyrost a nie jeden wynik [emoji6]
Na lekarza ? Skoro krwawisz czemu nie podjedziesz na ip...? Praca praca ale dzidzia ważniejsza..
Sporadycznie coś właśnie jakby takDziewczyny czy ktoras z was kluje nie w brzuchu tylko jakby szyjka ?[emoji848] od jakichs dwoch godzin mnie tak kluje raz mocniej raz slabiej [emoji58]
Ale czasami tak mocniej ?Sporadycznie coś właśnie jakby tak