Paulina90
Zaangażowana w BB
Witam się dziewczyny w mojej jakże wczesnej ciąży [emoji4] testy z dzisiaj. Dzisiaj termin @ Zobacz załącznik 905318
Witaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się dziewczyny w mojej jakże wczesnej ciąży [emoji4] testy z dzisiaj. Dzisiaj termin @ Zobacz załącznik 905318
Nie widzisz? :O to dziwne bo ja jak obracam ekran to widzę
Ja właśnie wczoraj byłam spokojna, a dzis mam właśnie rewolucję w brzuchu taki stres, tylko w WC siedzę xD masakra jakaś
Do lekarza marsz!Hej dziewczyny. Dziś w pracy poczułam jakieś upławy. Poleciałam do toalety i miałam brązowa wydzielinę. Jak robiłam siku to jeszcze wylatywało...
Do lekarza marsz!
Tylko co on mi może dać innego. Luteinę mam odpoczywać pewnie trzeba...
Leż i odpoczywaj. Dzwoniłaś do lekarza?Teraz już jest czysto
Poloz sie i lez [emoji8]Tylko co on mi może dać innego. Luteinę mam odpoczywać pewnie trzeba...
Leż i odpoczywaj. Dzwoniłaś do lekarza?