reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jestem po wizycie :) kropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam :) termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet :)
received_2229171010692517.jpeg

Załączniki

• received_2229171010692517.jpeg
    received_2229171010692517.jpeg
    166,2 KB · Wyświetleń: 304
Oo widzisz a wlasnie o tobie myslalam [emoji16]
Jestem po wizycie :) kropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam :) termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet :) Zobacz załącznik 905614
Super [emoji173][emoji173] gratuluje [emoji173][emoji173]
I co mogłaś posluchac serduszka ? A ppdobno juz lekarze nie daja tak wcześnie sluchac serduszka [emoji848]
A z jakich przyczyn masz skierowanie na prenatalne ?

reklama
Oo widzisz a wlasnie o tobie myslalam [emoji16] Super [emoji173][emoji173] gratuluje [emoji173][emoji173]
I co mogłaś posluchac serduszka ? A ppdobno juz lekarze nie daja tak wcześnie sluchac serduszka [emoji848]
A z jakich przyczyn masz skierowanie na prenatalne ?
Moja lekarka zawsze daje skierowanie bez wskazań :) , z tym serduszkiem też byłam zdziwiona ale skoro lekarka nie widziała problemu to widocznie jest ok. Ja jestem szczęśliwa że w ogole jest serce już :)

Do góry