M
miyukiyo
Gość
Dziękuję !To skończony 5 tydzień i jednocześnie rozpoczęty 6 lekarze skupiają się raczej na tych skończonych tygodniach przy czym, mówić możesz że jesteś w 6 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję !To skończony 5 tydzień i jednocześnie rozpoczęty 6 lekarze skupiają się raczej na tych skończonych tygodniach przy czym, mówić możesz że jesteś w 6 tygodniu
Ja jeszcze 13dni [emoji15]Fajnie tym dziewczynom co mają wizytę dziś ja muszę jeszcze 9 długich dni poczekać. Ale może będzie już serduszko
Przyzwyczaj się bo stres będzie teraz już do końca. A czy wszystko ok?,a czemu się mało rusza, i tak aż do porodu u mnie jeszcze doszedł dodatkowy stres bo dwa razy poroniłam wcześniej i tak naprawdę przez pierwszy trymestr to chyba wogole nawet się nie cieszyłam bo tylko żyłam od wizyty do eizytyI im blizej wizyty tym bardziej sie stresuje [emoji20]
Hmmm ja to wszystko wiem.. tez mam juz dziecko i tak samo to wzzystko przechodzilam.Przyzwyczaj się bo stres będzie teraz już do końca. A czy wszystko ok?,a czemu się mało rusza, i tak aż do porodu u mnie jeszcze doszedł dodatkowy stres bo dwa razy poroniłam wcześniej i tak naprawdę przez pierwszy trymestr to chyba wogole nawet się nie cieszyłam bo tylko żyłam od wizyty do eizyty
A przepraszam. Nie doczytałam, że masz dziecko. A mogę wiedzieć co to za wada? Robiłaś badania prenatalne w tej pierwszej ciąży?Hmmm ja to wszystko wiem.. tez mam juz dziecko i tak samo to wzzystko przechodzilam.
Ja po prostu ogolnie nie lubie lekarzy, badan, igieł itd[emoji6] od razu mam stres na sama myśl, nie zaleznie czy to w ciazy czy nie..
A powaznie martwic to ja sie tak na prawde zaczelam dopiero po porodzie, jak sie okazalo ze w ciazy nikt nie wykryl i dziecka wady którą wykryla dopiero neonatolog po porodzie..
Tak ma 4latka w domu [emoji6] AS zastawkowe zwężenie aorty(lewego ujscia tetniczego).A przepraszam. Nie doczytałam, że masz dziecko. A mogę wiedzieć co to za wada? Robiłaś badania prenatalne w tej pierwszej ciąży?