reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja już dawno nie miałam bólu głowy. Ale jedyne co pomagało to ibum sprint albo paracetamol. Więc gdyby teraz się pojawił to pozostaje mi tylko się pomęczyc

reklama
Czy wy też macie problem z bólem głowy? We wczesniejszych ciążach tak nie miałam a w tak wczesnej ciąży boje sie cokolwiek brać...

Nic mi nie mów ja mam za sobą tragiczny weekend pod względem bólu głowy. Od soboty popołudnia do dzisiejszego poranka zdychałam. W pierwszej ciąży tez miałam bóle głowy, takie migrenowe. Coś okropnego. Mi na ból głowy pomaga tylko ibuprom ale niestety on jest zakazany. Ratowalam sie tylko apapem i przewiązana głowa. Lekarz w 1 ciąży mi zezwoli na Apap wiec jest bezpieczny.

Natka30 w zasadzie to mój 2 cykl starań po przerwie. Mam jednego synka 4 lata 8 mcy. Drugie dziecko jest w planach od dwóch lat. W marcu 2017 zaszłam ciążę pozamaciczna . Po przerwie były ze 3 cykle starań i dopadła mnie nerwica musiałam brać leki z których zeszlam dopiero w sierpniu. Wiec teraz ponownie probujemy.

reklama
Do góry