reklama
natka30
Fanka BB :)
Czy wy też macie problem z bólem głowy? We wczesniejszych ciążach tak nie miałam a w tak wczesnej ciąży boje sie cokolwiek brać...
Nic mi nie mów ja mam za sobą tragiczny weekend pod względem bólu głowy. Od soboty popołudnia do dzisiejszego poranka zdychałam. W pierwszej ciąży tez miałam bóle głowy, takie migrenowe. Coś okropnego. Mi na ból głowy pomaga tylko ibuprom ale niestety on jest zakazany. Ratowalam sie tylko apapem i przewiązana głowa. Lekarz w 1 ciąży mi zezwoli na Apap wiec jest bezpieczny.
agut90
Wszystko będzie dobrze a nawet lepiej! Nie martw się[emoji6]Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres
PS zazdrościmy, że to już [emoji7]
Anolik
Ja tez zazdroszczę!. Ja jeszcze sobie muszę poczekać do końca października czekamy na wieściJeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres
Kaamilaaa
Trzymam kciuki [emoji6][emoji1]Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres
I znam ten stres, ja na zwykla wizyte tak sie stresuje ze dzien przed juz mam rewolucje w brzuchu a co to bedzie jak bede szla na pierwsza wizyte [emoji51]
turkusova
Agatki głowa do góry wszystko będzie dobrze!Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres
Ja czekam na jutrzejszą wizytę i nie mogę się doczekać
Ja właśnie wczoraj byłam spokojna, a dzis mam właśnie rewolucję w brzuchu taki stres, tylko w WC siedzę xD masakra jakaśTrzymam kciuki [emoji6][emoji1]
I znam ten stres, ja na zwykla wizyte tak sie stresuje ze dzien przed juz mam rewolucje w brzuchu a co to bedzie jak bede szla na pierwsza wizyte [emoji51]
Natka30 w zasadzie to mój 2 cykl starań po przerwie. Mam jednego synka 4 lata 8 mcy. Drugie dziecko jest w planach od dwóch lat. W marcu 2017 zaszłam ciążę pozamaciczna . Po przerwie były ze 3 cykle starań i dopadła mnie nerwica musiałam brać leki z których zeszlam dopiero w sierpniu. Wiec teraz ponownie probujemy.
reklama
Kaamilaaa
No znam to bardzo dobrze [emoji57] i współczuję bo wiem jaki to stres [emoji20]Ja właśnie wczoraj byłam spokojna, a dzis mam właśnie rewolucję w brzuchu taki stres, tylko w WC siedzę xD masakra jakaś