Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2A który to tc? Piękny widok [emoji7] kiedy masz następną wizytę?
reklama
w_karolcia
Fanka BB :)
Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2
Super!!!! Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kaamilaaa
Fajnie masz[emoji14] bo slyszalas juz serduszko i ze masz skierowanie [emoji4]Moja lekarka zawsze daje skierowanie bez wskazań , z tym serduszkiem też byłam zdziwiona ale skoro lekarka nie widziała problemu to widocznie jest ok. Ja jestem szczęśliwa że w ogole jest serce już
Pianistka1991
Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszkoJestem po wizycie kropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet Zobacz załącznik 905614
Anolik
Super, że już serduszko bije. To ja jeszcze muszę z dwa tygodnie poczekać. Jutro jadę z rana na betę i progesteron to się coś więcej rozjaśni.Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2
w_karolcia
Fajnie masz[emoji14] bo slyszalas juz serduszko i ze masz skierowanie [emoji4]
Ja w poprzedniej ciąży trafiłam do szpitala z krwawieniem tez 6 tydzień i nie było akcji serca i okazało się ze mam krwiaka. Dwa dni pozniej było serduszko. Bardzo piękny widok, ale cóż [emoji177]może teraz się poszczęści. Jutro i w środę jeszcze praca... zobaczymy jak z tym plamieniem. W czwartek mam pogrzeb..
Kaamilaaa
Spokojnie jak to bedzie początek 8tc czyli 7+0 to już na pewno bedzie serduszko [emoji4]Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszko
Meliska89
Bardzo Ci gratuluję i cieszę się razem z Tobą. Rosnijcie zdrowoJestem po wizycie kropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet Zobacz załącznik 905614
natka30
Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszko
W pierwszej ciąży byłam u lekarza tez dokładnie w 7+0 i było serduszko
reklama
natka30
Jestem po wizycie kropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet Zobacz załącznik 905614
Super! Gratuluje serduszka!!!