reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Hej :D
Takie pytanie, 5+0 to 5 tydzień czy 6?
Testowałam kilka aplikacji i nie mogę tego ogarnąć, bo jedna mi gratuluję bycia w 5 tygodniu, a inna znowu w 6.
Wg mojej wiedzy od 5+0 do 5+6 jesteś w 6 tygodniU ale masz skończone 5 tygodnI. :happy:
Mamaginekolog kiedyś to tłumaczyła jakoś w ten sposób. ;-) ;)

reklama
Hej :D
Takie pytanie, 5+0 to 5 tydzień czy 6?
Testowałam kilka aplikacji i nie mogę tego ogarnąć, bo jedna mi gratuluję bycia w 5 tygodniu, a inna znowu w 6.
To skończony 5 tydzień i jednocześnie rozpoczęty 6 :) lekarze skupiają się raczej na tych skończonych tygodniach przy czym, mówić możesz że jesteś w 6 tygodniu

Czy wy też macie problem z bólem głowy? We wczesniejszych ciążach tak nie miałam a w tak wczesnej ciąży boje sie cokolwiek brać...

Właśnie to miałam napisać ;) chyba jedyne, co możemy brać w trudnych przypadkach ...?
Z tego co wiem to tak [emoji57]
Ja nawet jak bedzie mnie bardzo glowa bolala to nie wezme apapu bo u mnie nie ma to sensu [emoji57] w ogole na mnie nie działa, a jedyny lek jaki mi pomagal zawsze to ketonal no a teraz nie moge [emoji57] wiec bede umierac jak cos [emoji57]

reklama
Do góry