reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o
Ja czuję się bardzo dobrze, zero mdłości, apetyt z rana, kawka, dobry humor, tak mogę przechodzić całą ciążę... oczywiście wkręca mi się powoli, że jest "za dobrze" [emoji26]

Też chcę suwaczek, [emoji3] korzystam z apki bb, przychodzą powiadomienia i łatwiej się poruszać, polecam ;)

reklama
Też mam apke i tu niestety nie widać...:( a w przeglądarce ustawialam... Ogólnie robi się to w sygnaturze, kopiuje z suwaczka i tyle z tym,że w apce jest to nieaktywne :/

Ja też czuję się jakoś mało ciążowo, tylko mam bolesne piersi, ale bez tragedii, a poza tym nic dużo energii i brak zachcianek oby tak zostało w sumie ;)

Ja czuję się bardzo dobrze, zero mdłości, apetyt z rana, kawka, dobry humor, tak mogę przechodzić całą ciążę... oczywiście wkręca mi się powoli, że jest "za dobrze" [emoji26]

Też chcę suwaczek, [emoji3] korzystam z apki bb, przychodzą powiadomienia i łatwiej się poruszać, polecam ;)
Nie wkrecaj sobie [emoji6]
Wystarczy ze ja jedna tutaj juz pod tym względem panikuje wiec ty nie zaczynaj [emoji120]
Też mam apke i tu niestety nie widać...:( a w przeglądarce ustawialam... Ogólnie robi się to w sygnaturze, kopiuje z suwaczka i tyle z tym,że w apce jest to nieaktywne :/
Ale Silje jakos to zrobila ze widac jej suwaczek nawet w apce wiec ja czekam na instrukce od niej [emoji3]

Dopiero o 17.30, sama ciekawa jestem co zobaczę na usg , oczywiście dam znać po
Czekam na wieści :)
Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Ja plamienia nie miałam tylko z drugą córką trochę, to nie jest wyznacznik. A brzuch z obu stron bolał mnie pierwsze dwa tygodnie, z przerwami. Teraz już nie boli.

Nic sobie nie wkręcaj! Tylko się cieszyć :)
Ja np ciągle śpiąca i głodna jestem :p no i cycki bolą okropnie.

Hej :D
Takie pytanie, 5+0 to 5 tydzień czy 6?
Testowałam kilka aplikacji i nie mogę tego ogarnąć, bo jedna mi gratuluję bycia w 5 tygodniu, a inna znowu w 6.

reklama
Ja też chcę taki fajny suwaczek! :happy:
Weekend weselny za mną, czas nadrabiać zaległości na BB!
@Agatki trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i ❤️!
I witam wszystkie nowe mamuśki. :)

Piersi bolą coraz bardziej, ale z nowych objawów to dzisiaj w nocy doszło mi latanie do toalety. I póki jestem u teściów to spoko bo wszystko jest na parterze, tak jak wrócę do siebie to żeby dojść do łazienki muszę zejść po schodach młynarskich z antresoli i wejść po kolejnych schodach. Tragedia:baffled: nie widzę tego z dużym brzuchem:confused:

Do góry