reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o
Ja czuję się bardzo dobrze, zero mdłości, apetyt z rana, kawka, dobry humor, tak mogę przechodzić całą ciążę... oczywiście wkręca mi się powoli, że jest "za dobrze" [emoji26]

Też chcę suwaczek, [emoji3] korzystam z apki bb, przychodzą powiadomienia i łatwiej się poruszać, polecam ;)

reklama
Też mam apke i tu niestety nie widać...:( a w przeglądarce ustawialam... Ogólnie robi się to w sygnaturze, kopiuje z suwaczka i tyle z tym,że w apce jest to nieaktywne :/

Ja też czuję się jakoś mało ciążowo, tylko mam bolesne piersi, ale bez tragedii, a poza tym nic dużo energii i brak zachcianek oby tak zostało w sumie ;)

Ja czuję się bardzo dobrze, zero mdłości, apetyt z rana, kawka, dobry humor, tak mogę przechodzić całą ciążę... oczywiście wkręca mi się powoli, że jest "za dobrze" [emoji26]

Też chcę suwaczek, [emoji3] korzystam z apki bb, przychodzą powiadomienia i łatwiej się poruszać, polecam ;)
Nie wkrecaj sobie [emoji6]
Wystarczy ze ja jedna tutaj juz pod tym względem panikuje wiec ty nie zaczynaj [emoji120]
Też mam apke i tu niestety nie widać...:( a w przeglądarce ustawialam... Ogólnie robi się to w sygnaturze, kopiuje z suwaczka i tyle z tym,że w apce jest to nieaktywne :/
Ale Silje jakos to zrobila ze widac jej suwaczek nawet w apce wiec ja czekam na instrukce od niej [emoji3]

Dopiero o 17.30, sama ciekawa jestem co zobaczę na usg , oczywiście dam znać po
Czekam na wieści :)
Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Ja plamienia nie miałam tylko z drugą córką trochę, to nie jest wyznacznik. A brzuch z obu stron bolał mnie pierwsze dwa tygodnie, z przerwami. Teraz już nie boli.

Nic sobie nie wkręcaj! Tylko się cieszyć :)
Ja np ciągle śpiąca i głodna jestem :p no i cycki bolą okropnie.

Hej :D
Takie pytanie, 5+0 to 5 tydzień czy 6?
Testowałam kilka aplikacji i nie mogę tego ogarnąć, bo jedna mi gratuluję bycia w 5 tygodniu, a inna znowu w 6.

reklama
Ja też chcę taki fajny suwaczek! :happy:
Weekend weselny za mną, czas nadrabiać zaległości na BB!
@Agatki trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i ❤️!
I witam wszystkie nowe mamuśki. :)

Piersi bolą coraz bardziej, ale z nowych objawów to dzisiaj w nocy doszło mi latanie do toalety. I póki jestem u teściów to spoko bo wszystko jest na parterze, tak jak wrócę do siebie to żeby dojść do łazienki muszę zejść po schodach młynarskich z antresoli i wejść po kolejnych schodach. Tragedia:baffled: nie widzę tego z dużym brzuchem:confused:

Do góry