reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Sliczna kreska [emoji8]
Tez mialam dwa razy podobne sny [emoji20]
Pewnie ze moze sie nie pojawic [emoji6] ja nie mialam ani w pierwszej ciazy ani teraz [emoji6]

reklama
Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Ja nie miałam plamienia ani w tej ani w poprzedniej ciąży, wcale go niemusi być, uważam nawet że ono występuje rzadko :) w terminie @ pamiętam tylko ból pleców i brzucha jak na @, więc wydaje mi się że takie bóle są częste, a test z dziś masz bardzo ładny :) nie martw się niczym, narazie tylko się cieszyć :)

A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o

Ja nie miałam plamienia ani w tej ani w poprzedniej ciąży, wcale go niemusi być, uważam nawet że ono występuje rzadko :) w terminie @ pamiętam tylko ból pleców i brzucha jak na @, więc wydaje mi się że takie bóle są częste, a test z dziś masz bardzo ładny :) nie martw się niczym, narazie tylko się cieszyć :)
Tak, właśnie te bóle są często mylące podobno. Ale za to moje piersi mówię same za siebie. Jak wstaje z łóżka to aż mnie ciągną w dół a nigdy nie miałam za dużych. Miseczka C :D

A widzisz, wcale to nie jest zasadą. A który teraz u Ciebie tc?
Teraz 6tc 5+4 [emoji6]
A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o
Ja u ciebie wcale nie widze suwaczka [emoji848]

Ja bez zmian.

Tak, właśnie te bóle są często mylące podobno. Ale za to moje piersi mówię same za siebie. Jak wstaje z łóżka to aż mnie ciągną w dół a nigdy nie miałam za dużych. Miseczka C :D
Z tymi piersiami to też różnie bywa, w ciąży z synem od początku były u mnie mega bolesne, pełne, aż się chodzić nie dało, a teraz? Sa pełne, ale nic nie bolą :)

Załączniki

• Screenshot_20181008-074935_Chrome.jpg
    Screenshot_20181008-074935_Chrome.jpg
    170,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Też nie mam pojęcia, jak sobie taki fajny suwaczek ustawić, żeby codziennie pokazywał aktualny wiek ciąży. Mój lekarz mi odpisał, żebym jutro przed braniem leków zrobiła hcg, tsh i progesteron. Więc jadę jutro z rana, chociaż wcale mi się to nie uśmiecha. Boję się co zobaczę na tej becie, ale trzeba stawić czoła fasolce [emoji4]

Do góry