reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Sliczna kreska [emoji8]
Tez mialam dwa razy podobne sny [emoji20]
Pewnie ze moze sie nie pojawic [emoji6] ja nie mialam ani w pierwszej ciazy ani teraz [emoji6]

reklama
Ja tę noc miałam okropną, niespokojną. Śniło mi się że miesiączki dostałam i leciałam o 3.30 sprawdzić czy na pewno jej nie ma :) zrobiłam kolejny test dzisiaj rano dla pewności. Brzuch mnie cały czas pobolewa ale tak z prawej strony (tam gdzie była owulacja). Czy może się nie pojawić plamienie implantacyjne? Zobacz załącznik 905406
Ja nie miałam plamienia ani w tej ani w poprzedniej ciąży, wcale go niemusi być, uważam nawet że ono występuje rzadko :) w terminie @ pamiętam tylko ból pleców i brzucha jak na @, więc wydaje mi się że takie bóle są częste, a test z dziś masz bardzo ładny :) nie martw się niczym, narazie tylko się cieszyć :)

A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o

Ja nie miałam plamienia ani w tej ani w poprzedniej ciąży, wcale go niemusi być, uważam nawet że ono występuje rzadko :) w terminie @ pamiętam tylko ból pleców i brzucha jak na @, więc wydaje mi się że takie bóle są częste, a test z dziś masz bardzo ładny :) nie martw się niczym, narazie tylko się cieszyć :)
Tak, właśnie te bóle są często mylące podobno. Ale za to moje piersi mówię same za siebie. Jak wstaje z łóżka to aż mnie ciągną w dół a nigdy nie miałam za dużych. Miseczka C :D

A widzisz, wcale to nie jest zasadą. A który teraz u Ciebie tc?
Teraz 6tc 5+4 [emoji6]
A jak wy czerwcówki się czujecie :)

Co do suwaczka, ja też mam ale widać go tylko jak włączy się obrót ekranu w telefonie i obroci ekran, normalnie go nie widać, w szoku jestem, bo widzę że u jednej z dziewczyn nawet normalnie widać :o
Ja u ciebie wcale nie widze suwaczka [emoji848]

Ja bez zmian.

Tak, właśnie te bóle są często mylące podobno. Ale za to moje piersi mówię same za siebie. Jak wstaje z łóżka to aż mnie ciągną w dół a nigdy nie miałam za dużych. Miseczka C :D
Z tymi piersiami to też różnie bywa, w ciąży z synem od początku były u mnie mega bolesne, pełne, aż się chodzić nie dało, a teraz? Sa pełne, ale nic nie bolą :)

Załączniki

• Screenshot_20181008-074935_Chrome.jpg
    Screenshot_20181008-074935_Chrome.jpg
    170,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Też nie mam pojęcia, jak sobie taki fajny suwaczek ustawić, żeby codziennie pokazywał aktualny wiek ciąży. Mój lekarz mi odpisał, żebym jutro przed braniem leków zrobiła hcg, tsh i progesteron. Więc jadę jutro z rana, chociaż wcale mi się to nie uśmiecha. Boję się co zobaczę na tej becie, ale trzeba stawić czoła fasolce [emoji4]

Do góry