Qziem
Zaciekawiona BB
Tak samo! Rozważałam Mollersa i te nasze, ale w aptece byly tylko te więc problem rozwiązany. Ja biorę Mag Max B6.Oo widziszja tez przejrzałam u pana tabletki i wahalam sie miedzy tymi a Moller's Mama
Dodatkowo biore magnez Chela-Mag B6 Mama
Podobno bliźniaki są co drugie pokolenie, czyli Twoje dzieci będą miały większe szanse. No i zależy też czy jednojajowe czy dwujajowe jesteście. Szansa jest. Gratuluje fasolki!Cześć☺
Jestem Magda i jestem pierwszy raz na forum. Mam synka 10 lat i córcie 9msc. Chcieliśmy z mężem postarać się o dziecko za dwa lata, ale życie miało inny plan i jestem w ciąży. Ostatnia @ 26.08 więc termin wychodzi na 2.06.2019 do lekarza dopiero 15.10 (7t1d) korci, żeby iść wcześniej ale mam świadomość, że nic bie będzie widać a ja będę się zadręczać... nurtuje mbie jeszcze jedno pytanie jaką mam szanse na bliźniaki skoro sama mam siostrę blizniaczkę
Gratuluję wszystkim czekujacym mamą
Też chcę uniknąć cc... stąd:Dla mnie cc to tylko w ostateczności, i jak sobie pomysle ze jednak moze sie okazać ze bedzie konieczne to chyba sie zaplacze na porodowce [emoji58]
Dziewczyny, co myślicie o zzo?
Zaczęłam o tym czytać, a w szpitalu w którym chcę rodzić jest dostępne na żądanie. W mojej rodzinie wszystkie co do jednej kobiety miały ciężkie, kilkunastogodzinne porody, stąd moje obawy przed porodem bez znieczulenia.