reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Haha, no chyba,że się ma takie małe piersi jak moje [emoji28] [emoji28] [emoji28] też mnie bolą ale spanie na brzuchu na razie wygodne [emoji2]
Poczekaj, urosna [emoji38] moje w poprzedniej ciazy z malych bo 75b przeskoczyly na miseczke D [emoji28] teraz juz sa wieksze, oczywiscie tz zadowolony, a co to bedzie pozniej [emoji28]

reklama
Poczekaj, urosna [emoji38] moje w poprzedniej ciazy z malych bo 75b przeskoczyly na miseczke D [emoji28] teraz juz sa wieksze, oczywiscie tz zadowolony, a co to bedzie pozniej [emoji28]
No ja mam jakieś marne 70B, a po tym jak zaczęłam ważyć poniżej 50 kg to i w niektóre A się mieszczę ^^ już zaczynają rosnąć, oby było spektakularnie [emoji91] [emoji95]

A powiedz dużo przytyłaś w ciąży z synem? :)
Przed ciaza wazylam okolo 48/50kg a w 9msc wazylam 60kg [emoji6] po porodzie zostalo mi 52kg i te 2kg w miesiac zgubilam [emoji6]
I trzymalam sie dzielnie tej wagi dopoki tz nie poznalam i z nim nie zamieszkalam[emoji38] potem co rusz pizza wieczorem, jakies dobre obiadki itd i teraz az sie balam wejsc na wage sprawdzic z jaka waga staruje, no i sie przerazilam [emoji57]

Przed ciaza wazylam okolo 48/50kg a w 9msc wazylam 60kg [emoji6] po porodzie zostalo mi 52kg i te 2kg w miesiac zgubilam [emoji6]
I trzymalam sie dzielnie tej wagi dopoki tz nie poznalam i z nim nie zamieszkalam[emoji38] potem co rusz pizza wieczorem, jakies dobre obiadki itd i teraz az sie balam wejsc na wage sprawdzic z jaka waga staruje, no i sie przerazilam [emoji57]
To chudzinka była z ciebie :D a teraz z jaką wagą startujesz, podpowiem ci ze ja napewno ważę więcej ha ha ha

No slowo klucz byla [emoji23]
Teraz to az ciezko mi uwierzyc i mam nadzieje ze pod koniec nie bedzie wielkiej tragedii [emoji120] teraz waze 65..
Hm to dalej nie jesteś gruba przecież ja ciąże z synem zaczynałam z wagą 66 a do porodu było 85! Byłam ogromna, po porodzie 75 i teraz udało mi się zejść do 63, chciałam więcej ale ni UJ..... Dlatego teraz zaczynam z wagą 63 kg i mam nadzieję przytyć do Max 75

Hm to dalej nie jesteś gruba przecież ja ciąże z synem zaczynałam z wagą 66 a do porodu było 85! Byłam ogromna, po porodzie 75 i teraz udało mi się zejść do 63, chciałam więcej ale ni UJ..... Dlatego teraz zaczynam z wagą 63 kg i mam nadzieję przytyć do Max 75
Ja z kolei przed ciąża ważyłam 58 kg i dobilam do 72 kg. Po porodzie 67 kg i byłam załamana bo myślałam że więcej od razu zejdzie. Na szczęście później waga zaczęła mocno lecieć w dół i po pół roku miałam 47 kg. Aż tak mocno to nie chciałam schudnąć. Od tej pory nie mogę przekroczyć 50 kg. Ciekawe jak będzie w ciąży..

reklama
Dziewczyny mam nadzieje, ze tym razem u mnie wszystko będzie okej. Na wtorek muszę się zapisać do ginekologa
Trzymam kciuki [emoji110][emoji3] bedzie dobrze, zobaczysz [emoji3]
No ja sie boje tego ze do porodu tez stane sie wielka [emoji849]oby nie, musze postarac sie żeby nie przytyc za dużo, nie chce po ciąży miec zbyt duzo kg bo wiem ze bedzie ciezko sie ich pozbyć przy dwojce dzieci[emoji849]

Do góry