reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja też bym mogla spać pół dnia. Jednak przy synku to jest w ogóle nie możliwe, mąż non stop poza domem to wszystko muszę sama robić, obiad, sprzątanie, zakupy :)

reklama
Napewno rośnie :) ja też się bałam, ale tak sobie myślę, krwawienia nie ma, brzuch nie boli, skurczy brak więc chyba dobrze jest, a przynajmniej taką mam nadzieję
Ja wiem ze to i tak nic nie znaczy nawet jak bede miala wszystkie mozliwe objawy no ale jednak chcialabym je miec [emoji849] zeby choć troche poczuc sie jak w ciąży[emoji57]
Ja juz tyle sie naczytalam jak kolezanki czuly sie jak w ciąży nie mialy zadnych plamien czy boli a i tak.nie konczylo sie dobrze [emoji849] jestem jakaś przerażona [emoji849]

Ja wiem ze to i tak nic nie znaczy nawet jak bede miala wszystkie mozliwe objawy no ale jednak chcialabym je miec [emoji849] zeby choć troche poczuc sie jak w ciąży[emoji57]
Ja juz tyle sie naczytalam jak kolezanki czuly sie jak w ciąży nie mialy zadnych plamien czy boli a i tak.nie konczylo sie dobrze [emoji849] jestem jakaś przerażona [emoji849]
Mogłaś się trochę wcześniej na wizytę zapisać, byś może spokojniejsza była :)

Mogłaś się trochę wcześniej na wizytę zapisać, byś może spokojniejsza była :)
No wlasnie nie moge [emoji6] jestem na slasku u tz rodziców, a do siebie wracamy 16.10 we wtorek, a 17.10 ide z mlodym do szpitala, a moja gin przyjmuje tylko poniedziałki i środy, wiec najblizszy termin zebym mogla pojsc to wlasnie 22

Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty od początku. Bardzo bym chciala do Was dołączyć ale nie wiem zy będzie mi to dane. Drugi cykl starań i dopiero 2 dni po owulacji więc w połowie października sie wszystko wyjaśni, tak czy siak załapałabym się na czerwiec. Mam jednego synka 4 lata i 8 mies. Trzymajcie kciuki!

No wlasnie nie moge [emoji6] jestem na slasku u tz rodziców, a do siebie wracamy 16.10 we wtorek, a 17.10 ide z mlodym do szpitala, a moja gin przyjmuje tylko poniedziałki i środy, wiec najblizszy termin zebym mogla pojsc to wlasnie 22
Wiem że to trudne ale musisz być cierpliwa. A brakiem objawów się nie przejmuj. Ja podobnie jak inne dziewczyny do jakiegoś 8 tygodnia nie miałam żadnych objawów i w ogóle nie czułam się jakbym w ciąży była. Później zaczęły się mdłości i wymioty i zatesknilam za brakiem objawów :) Zobaczysz czas do wizyty szybko zleci mimo że teraz wydaje się to być tak daleko.

Mnie też oprócz bólu piersi i ogromnych żył na nich, nic nie dolega. Nie mam mdłości, zgagi, kłucia jajników. No nic, null. Dobrze, że byłam u lekarza bo bym świrowała.
W sumie to nawet można się cieszyć, że funkcjonuje się (oprócz spania na brzuchu) normalnie. :biggrin2: więc do dziewczyn bez objawów - cieszcie się. :)
Dzisiaj 5+2. ❤️

Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty od początku. Bardzo bym chciala do Was dołączyć ale nie wiem zy będzie mi to dane. Drugi cykl starań i dopiero 2 dni po owulacji więc w połowie października sie wszystko wyjaśni, tak czy siak załapałabym się na czerwiec. Mam jednego synka 4 lata i 8 mies. Trzymajcie kciuki!
Kciuki za testowanie [emoji6]
Wiem że to trudne ale musisz być cierpliwa. A brakiem objawów się nie przejmuj. Ja podobnie jak inne dziewczyny do jakiegoś 8 tygodnia nie miałam żadnych objawów i w ogóle nie czułam się jakbym w ciąży była. Później zaczęły się mdłości i wymioty i zatesknilam za brakiem objawów :) Zobaczysz czas do wizyty szybko zleci mimo że teraz wydaje się to być tak daleko.
Wiem ze musze wytrzymać, wyjscia nie mam [emoji57]

Tak właśnie zrobię. Zdrowy rozsądek górą. ;)

Gdzieś czytałam, że jesteś wiolonczelistką. Moja kurzy się na szafie:-D też grałam, 3 lata w szkole muzycznej. Masz super pracę! :)
Nie jestem wioolonczelistką, tylko pianistką i gram z wiolonczelami także [emoji2] ale pracę fakt, mam bardzo fajną [emoji5] [emoji5] [emoji5]

reklama
Mnie też oprócz bólu piersi i ogromnych żył na nich, nic nie dolega. Nie mam mdłości, zgagi, kłucia jajników. No nic, null. Dobrze, że byłam u lekarza bo bym świrowała.
W sumie to nawet można się cieszyć, że funkcjonuje się (oprócz spania na brzuchu) normalnie. :biggrin2: więc do dziewczyn bez objawów - cieszcie się. :)
Dzisiaj 5+2. [emoji173]️
A czemu nie śpisz na brzuchu? Ja uwielbiam tą pozycję i póki dziecię jest bardzo malutkie to słyszałam, że nie ma przeciwwskazań [emoji14]

Do góry