reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystkie posty od początku. Bardzo bym chciala do Was dołączyć ale nie wiem zy będzie mi to dane. Drugi cykl starań i dopiero 2 dni po owulacji więc w połowie października sie wszystko wyjaśni, tak czy siak załapałabym się na czerwiec. Mam jednego synka 4 lata i 8 mies. Trzymajcie kciuki!
Cześć! Trzymam kciuki żebyś dołączyła :) nie rób testu za wcześnie! ;)

reklama
Mogę tylko póki co dodać że jesli chodzi o objawy to ja nie miałam ich przez całą ciąże z synem. Zero mdłości. piersi nie bolały, nawet mi nie urosły :( może lekka senność do 2 trymestru i zgaga w 9 miesiącu. No i pracowałam do końca. We wtorek byłam w biurze a w piątek urodził się Pawełek. :)

Gratulacje! Ja miałam zabieg w lipcu, więc podobnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)

Zanim zrobiłam test ciążowy to miałam wrażenie, ze zwymiotuje, lekkie mdłości. Wczoraj byłam bardzo senna, ale już nie mam uczucia ze zwymiotuje. Piersi są lekko większe, ale nie bolą mnie. Poprzednim razem mnie bolały. Trochę fiksuje, bo jesCze jutro do pracy i do ginekologa dopiero we wtorek....

Ooo [emoji4] tez chyba za jakis czas bede właśnie na slasku mieszkać [emoji14]
Narazie jeszcze wracamy na stare smieci a w przyszlym roku tz zmienia prace i mamy zamiar sie tutaj przeprowadzić [emoji6]
Racibórz Wodzisław Śląski Rybnik te okolice [emoji14]
Ooo no to blisko będziesz, ja jestem z Gliwic, ale do Rybnika rzut beretem :)

reklama
Do góry