w_karolcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, wazny jest odpowiedni przyrost masy ciala w ciąży.Dbanie o zdrową wagę w ciąży też jest ważne, nie tylko ze względów estetycznych, ale przede wszystkim zdrowotnych, dlatego nie ulegam zachciankom na słodycze i chipsy, ciasta.
I tak jak Kamila pisze: samopoczucie też jest ważne, już raz stoczyłam walkę z nadwagą i wiem że jest to trudne.
Jasniejsza od wczeniejszego testu ?Czy to normalne ze taka jasna kreska na teście?
Jesli ten test jest innej firmy, innej czulosci itd to kreska może być jaśniejsza, tak samo jeśli mocz rozwodniony. Ogólnie to nie ma sensu robić kilku testów bo tylko stres niepotrzebnyCzy to normalne ze taka jasna kreska na teście?
Jesli masz na koncie poronienie jak pamietam to idz moze wczesniej, moze cos ci da choćby duphaston[emoji848]Tak. Test teraz z popołudnia. Ale ok. Nie wiem czy zapisać się na jutro do innego lekarza czy do swojego czekać na wtorek
Kiedy mialas ostatnią miesiączkęTak. Test teraz z popołudnia. Ale ok. Nie wiem czy zapisać się na jutro do innego lekarza czy do swojego czekać na wtorek
3 wrześniaKiedy mialas ostatnią miesiączkę
Bede próbować jutro się umówićJesli masz na koncie poronienie jak pamietam to idz moze wczesniej, moze cos ci da choćby duphaston[emoji848]
S
Bede próbować jutro się umówić
Ja bym nie brała niczego na własną rękę, spróbuj się umówić tylko nie stresuj się jak na usg niczego nie zobaczysz bo bardzo wczesna ciążaS
Bede próbować jutro się umówić