reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Z radością dołączam do czerwcówek! Ostatnia miesiączka 30.08, we wtorek jeszcze test negatywny, a dziś rano dwie kreseczki! :)
Jestem w szoku bo to był pierwszy cykl starań. :)))))
Widze ze w tym samym czasie mialysmy om [emoji14]
Ja testowalam wczoraj i dzis u mnie 4+3 [emoji4] jaki ci tp wychodzi ?
Dziewczyny, jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie poza brakiem okresu zupełnie brak innych objawów, no i w zasadzie się cieszę z tego:)
9.10 mam umówiona wizytę u gina.
U mnie piersi zrobily sie strasznie duze i wrazliwe sutki [emoji57]
I od rana czuje taka kule w gardle [emoji849]
Tak właściwie to nie spie od 4 [emoji849][emoji57]
A taka ciekawostka na dzisiaj. Co myślicie kawa w ciazy tak czy nie?
Ja się od razu ustosunkuje..... Druga ciąże piłam do końca kawę. Nie z ekspresu ale parzoną po turecku. Moja gin nie krytykował a wlasnie to ona mi powiedziała że jeśli czuje ochotę to napić się i nic się nie stanie oby tylko nie była to siekiera.Cala ciąże nic się nie działo wyniki miałam super i z małą też wsio ok. Teraz też nie mam zamiaru rezygnować. Ale wiadomo kazdy ma inaczej. Zobacz załącznik 902729
Ja nie zamierzam pić [emoji4] przed pierwsza ciaza pilam po 6-8kaw dziennie a po dwoch kreskach mnie odrzucilo totalnie, teraz wole nie pic wcale chodz teraz jedna musze wypic bo wlasnie tz mama mi nalala wiec zeby sie nie zdradzić musze ją wypic [emoji4][emoji57][emoji4][emoji23][emoji23]

reklama
Gratulacje :) to chyba jeszcze za wcześnie na objawy, w pierwszej ciąży zaczęły mi się po 6 tygodniu:) chociaż zawroty głowy trochę już mam

Ja liczę na córkę, mąż na syna, ale oczywiście żartobliwie podchodzimy do tematu ;) wspólnie stwierdziliśmy, że nie mamy typu na imię dla chłopca, dlatego bedzie dziewczynka :p

Dziewczyny, a powiedzcie, liczycie na chłopczyka czy dziewczynkę? To, ze ma być zdrowe to oczywiste
Ja po tylu cyklach starań po prostu chce zeby wszystko bylo dobrze i zeby dzidzia byla zdrowa [emoji4]
Choc po cichu licze na corke [emoji57] tz pewnie chciałby syna bo mowil ze z corka to zazwyczaj wiecej klopotow jak juz zacznie dorastac [emoji23]
A mlody mowi ze nie chce ani braciszka ani siostrzyczki [emoji23][emoji23]
W jednym kalkulatorze 5.06, w innym 6.06 ;) średni cykl 28 dni, ale miewałam od 25 do 29 oststnio.
Kaamilaaa a Tobie? :)
Widze ze my podobnie [emoji3][emoji14] Mi na 6.06 [emoji4] srednio tez mam cykle 28 dniowe ale tez zdarzaly mi sie 24-29dniowe [emoji14]

reklama
Oczywiście to był żart [emoji14]
Tak całkiem poważnie to bardzo się cieszę, że poznałam osoby na takim samym etapie ciąży.. tym bardziej, że jest to moje pierwsze dziecko. :)
No będziemy w tym samym czasie przezywac wymioty, bóle, kopniaki, zgage itp [emoji14] ciaza taka piękna [emoji23]
A tak serio to fajnie ze jestesmy na tym samym etapie [emoji14]
W sumie to mam taka pustke w glowie ze czuje sie jakbym pierwszy raz w ciazy byla [emoji23] przecież to juz tak dawno było, z synem 5lat temu bylam juz w 8tc [emoji7]
Ale powiem wam co jest najlepsze [emoji14] przechodzimy ciaze w tych chlodnych zimowych miesiacach i nie bedziemy sie męczyć w upalach [emoji106]a jak urodzimy to bedzie fajnie ciepło i wiecej czasu z maluszkami na dworze bedziemy mogly spedzac [emoji7]

Do góry