reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jeśli o mnie chodzi to czuję dużą ekscytację :D ale to ze względu na dobrą nowinę z samego rana ;)
Poza tym nie mogę dotknąć piersi, ale mam tak juz od dobrych kilki dni. Oby mdłości się nie pojawiły, bo chciałabym spokojnie przepracować ciążę. ;)
Trochę się martwię bo od kilku dni jestem trochę przeziębiona.. mam nadzieję, ze nie będzie to negatywnie wplywało na płód..

reklama
Dziewczyny, jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie poza brakiem okresu zupełnie brak innych objawów, no i w zasadzie się cieszę z tego:)
9.10 mam umówiona wizytę u gina.
U mnie od wczoraj tak sobie na nic nie mam ochoty a jak otworzyłam lodówkę to jakoś dziwnie mi się zrobiło. Wiec pije herbatkę z cytryna i wcinam szarlotke.
Pogoda u mnie zapowiada się pięknie.

Dokładnie tak. Chociaż przyznam się bez bicia nie mam pamięci do nickow. Czytam posty jadę dalej potem chciałabym komuś odpisać w danym temacie i zapominam który nick a cofnąć się nie chce bo było milion stron wcześniej hahahah. Musze się ogarnąć bo wkoncu zgine, a najlepiej odpisywać odrazu.

Myślę, że to jest do opanowania bo jednak trochę czasu tu ze sobą "pobędziemy" :D
Ja wpadłam na forum bardzo spontanicznie i nie przeglądałam jeszcze całej czerwcowej dyskusji, także muszę się trochę rozeznać. :)

A taka ciekawostka na dzisiaj. Co myślicie kawa w ciazy tak czy nie?
Ja się od razu ustosunkuje..... Druga ciąże piłam do końca kawę. Nie z ekspresu ale parzoną po turecku. Moja gin nie krytykował a wlasnie to ona mi powiedziała że jeśli czuje ochotę to napić się i nic się nie stanie oby tylko nie była to siekiera.Cala ciąże nic się nie działo wyniki miałam super i z małą też wsio ok. Teraz też nie mam zamiaru rezygnować. Ale wiadomo kazdy ma inaczej.
Screenshot_20180929-075450.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180929-075450.jpg
    Screenshot_20180929-075450.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 519
A taka ciekawostka na dzisiaj. Co myślicie kawa w ciazy tak czy nie?
Ja się od razu ustosunkuje..... Druga ciąże piłam do końca kawę. Nie z ekspresu ale parzoną po turecku. Moja gin nie krytykował a wlasnie to ona mi powiedziała że jeśli czuje ochotę to napić się i nic się nie stanie oby tylko nie była to siekiera.Cala ciąże nic się nie działo wyniki miałam super i z małą też wsio ok. Teraz też nie mam zamiaru rezygnować. Ale wiadomo kazdy ma inaczej. Zobacz załącznik 902729
Ja normalnie pije kawę, wiadomo że nie 6 dziennie, ale te dwie spokojnie. Jeśli okaże się że mam podwyższone ciśnienie w ciąży to wtedy pewnie przestanę ale puki co nie zamierzam

reklama
Pytanie w punkt. :) Bardzo lubię kawę i nie zamierzam z niej rezygnować. Oczywiście ograniczę się do jednej, niezbyt mocnej, parzonej. :) Słyszałam wiele opinii, że taka ilość naprawdę nie szkodzi.

Do góry