reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A mnie nic nie boli, tylko cycki mam coraz wieksze ze chyba niedlugo bede musiala kupic wiekszy stanik bo w moim obecnie najwiekszym ledwo sie mieszczą [emoji28]
Ja tak miałam tylko przy pierwszej ciąży, potem już urosły i tak zostały i teraz tylko trochę bolą ale jeszcze nie rosną :D
I dobrze, bo jak schudłam to wreszcie zrobiły się normalne C, nie lubię mieć dużych :p

reklama
Ja się nie znam. Ale wow szybko masz wizytę. Ja dopiero za dwa tyg licząc od przyszłego poniedziałku.

Sent from my VTR-L09 using Forum BabyBoom mobile app
Na wizycie tak wcześnie moze jeszcze nie byc nic widoczne [emoji57]

A co do tsh to troche za wysokie sięe wydaje ale ono lubi skakac wiec moze zbadaj jeszcze raz za kilka dni jak dalej bedzie taki to lekarz powinien zwiekszyc ci dawke [emoji6]

Wiem dziewczyny, że szybko, bo to będzie 5t3d około, ale mój ginekolog powiedział, że jak tylko beta wyjdzie pozytywna mam się do niego zgłosić. Mam niestety bardzo rozchwiane hormony i to dlatego.
Mam nadzieję, że macie racje co do tego TSH że tragedii nie ma. :happy:

Witam dziewczynki na wątku :p bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą

Witam dziewczynki na wątku [emoji14] bardzo się cieszę że jesteście oby więcej staraczek do nas trafiło! :) u mnie oprócz tego że piersi pełniejsze zero objawów, aż mnie to martwi trochę. Wcześniej w terminie @ bolało brzuch, jajniki dokuczały, teraz nic zbytnio. Jedyne to jak zbyt szybko wstanę czy coś to zakłuje :) cieszy mnie brak mdłości, chociaż mam obawy że to cisza przed burzą
Ja tez nie mam zadnych objawów oprocz wiekszych cyckow [emoji6]

reklama
A ja teraz sie lapie na tym ze ciagle mi sie geba cieszy ze szczęścia obym sie za szybko nie zdradzila z nowina [emoji6]
To nic dziwnego. Też bym skakała z radości. Bardzo cieszę się że Wam się udało. Spokojnych kolejnych miesięcy życzę. Ja mam jeszcze mała iskierka nadziei że dołączę do Was na koniec czerwca ale to się okaże w połowie października dopiero.

Do góry