reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?

Ja w pierwszej stosowałam oliwki i Perfectu mama. Nie mam rozstepow, ale to przez genetykę, a nie nawilżanie. Teraz nie używam niczego. Może w późniejszym czasie będę tylko nawilżać ciało, ale zobaczymy czy lenistwo nie wygra?:)

Mam pytanie z innej beczki. Czy swędzi Was skóra, może jest bardziej przesuszona? Nie wiazalam tego z ciąża, ale faktycznie od niedawna swedzą mnie uda i łydki uporczywie..

ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...:( boże aż sie popłakałam ....:( co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku:( tragedia jak tu ufać ludziom:(
O matko.... co za baba[emoji35]

ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...:( boże aż sie popłakałam ....:( co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku:( tragedia jak tu ufać ludziom:(
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Moja mama też była nianią. Zaczęła opiekować się dziewczynką, kiedy miała 5 miesięcy. Teraz ta dziewczyna ma prawie 18 lat. Do tej pory utrzymujemy kontakt. Oni są dla nas jak rodzina, nawet chyba nawet lepiej, bo z moją mamą to codziennie zdzwaniają się, są dni, że widują się codziennie. Zresztą teraz po śmierci mojego taty bardzo opiekują się moją mamą [emoji3590][emoji7]

Boże, masakra!!! Zwolniła ja?

reklama
Do góry