ehh brak słów.... ide zaraz na l4 to im pomogę troszkęŻe co? W szoku jestem....
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?
Ja w pierwszej stosowałam oliwki i Perfectu mama. Nie mam rozstepow, ale to przez genetykę, a nie nawilżanie. Teraz nie używam niczego. Może w późniejszym czasie będę tylko nawilżać ciało, ale zobaczymy czy lenistwo nie wygra?
Kaamilaaa
O matko.... co za baba[emoji35]ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp... boże aż sie popłakałam .... co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku tragedia jak tu ufać ludziom
Vivienne 1
Mam nadzieję że została zwolniona w trybie natychmiastowym ta wstrętna babaehh brak słów.... ide zaraz na l4 to im pomogę troszkę
Vivienne 1
Smaruj Czymś nawilzajacym jak swędzi to rośnie niestety....Mam pytanie z innej beczki. Czy swędzi Was skóra, może jest bardziej przesuszona? Nie wiazalam tego z ciąża, ale faktycznie od niedawna swedzą mnie uda i łydki uporczywie..
turkusova
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp... boże aż sie popłakałam .... co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku tragedia jak tu ufać ludziom
Moja mama też była nianią. Zaczęła opiekować się dziewczynką, kiedy miała 5 miesięcy. Teraz ta dziewczyna ma prawie 18 lat. Do tej pory utrzymujemy kontakt. Oni są dla nas jak rodzina, nawet chyba nawet lepiej, bo z moją mamą to codziennie zdzwaniają się, są dni, że widują się codziennie. Zresztą teraz po śmierci mojego taty bardzo opiekują się moją mamą [emoji3590][emoji7]
Silje1008
ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp... boże aż sie popłakałam .... co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku tragedia jak tu ufać ludziom
Boże, masakra!!! Zwolniła ja?
Anolik
Kupię sobie może jakiś olejek bo zwykłe balsamy nawilżające koją tylko na chwilę.. kurczę ale nogi? Bardziej bym brzuch i piersi podejrzewała. Chociaż piersi czasami też swedząSmaruj Czymś nawilzajacym jak swędzi to rośnie niestety....
reklama
Vivienne 1
Nogi też mogą przecież .... kup sobie bio oilKupię sobie może jakiś olejek bo zwykłe balsamy nawilżające koją tylko na chwilę.. kurczę ale nogi? Bardziej bym brzuch i piersi podejrzewała. Chociaż piersi czasami też swedzą