reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?

Ja w pierwszej stosowałam oliwki i Perfectu mama. Nie mam rozstepow, ale to przez genetykę, a nie nawilżanie. Teraz nie używam niczego. Może w późniejszym czasie będę tylko nawilżać ciało, ale zobaczymy czy lenistwo nie wygra?:)

Mam pytanie z innej beczki. Czy swędzi Was skóra, może jest bardziej przesuszona? Nie wiazalam tego z ciąża, ale faktycznie od niedawna swedzą mnie uda i łydki uporczywie..

ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...:( boże aż sie popłakałam ....:( co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku:( tragedia jak tu ufać ludziom:(
O matko.... co za baba[emoji35]

ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...:( boże aż sie popłakałam ....:( co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku:( tragedia jak tu ufać ludziom:(
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
Moja mama też była nianią. Zaczęła opiekować się dziewczynką, kiedy miała 5 miesięcy. Teraz ta dziewczyna ma prawie 18 lat. Do tej pory utrzymujemy kontakt. Oni są dla nas jak rodzina, nawet chyba nawet lepiej, bo z moją mamą to codziennie zdzwaniają się, są dni, że widują się codziennie. Zresztą teraz po śmierci mojego taty bardzo opiekują się moją mamą [emoji3590][emoji7]

Boże, masakra!!! Zwolniła ja?

reklama
Do góry