reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

W końcu jestem [emoji846]

Najpierw pojechałam do laboratorium w szpitalu i powtórzyłam badania. Wynik miał być przed 16.00, a na 16.00 miałam wizytę u ginekologa. Na szczęście wyniki można było sprawdzić przez internet, więc jak siedziałam u lekarza, to sprawdziłam wynik i wyszło że przeciwciała hcv są niereaktywne, czyli wirusowego zapalenia wątroby typu C brak.

Mam brać witaminy z dha, mage b6 i calcium (wapno [emoji39])
USG zrobione - wszystkie parametry w porządku.
Dzidziulek mierzy 56,67 mm.
Kość nosowa widoczna, przeziorność karkowa w normie.
Serduszko biło 169 razy na minutę. Muzyka dla uszu.
Płeć nieznana [emoji6]
Kolejna wizyta 20 grudnia.
I na koniec foto maleństwa [emoji7]Zobacz załącznik 918837

Super cudny dzidziuś :)

reklama
To tak jak ja ostatnio taka głodna się obudzilam że myslalam że lodówkę razem z kablem wciagne
To ja tak mam codziennie. A jak wejde do sklepu to normalnie mam taki ślinotok że zjadłabym doslownie wszystko. A jak dojdę do regalu ze slodyczami to już wymiekam [emoji13] ale nie mogę sie zdecydować wiec jak juz tak sie napatrze to przechodzi mi na nie ochota [emoji16] wole owocami zajadac zachcianki [emoji6]

Witam byłam ostatnio w szpitalu z racji tego że miałam w pierwszej ciąży cholestaze ciążowa swędzenie skóry schodzila mi skura z dłoń to teraz jestem w drugiej ciąży aktualnie 32 tyg robili mi w szpitalu alat aspad i foswataza zasadowa NIE MAM WORECZKA ŻÓŁCIOWEGO alat aspad jest w normie A foswataza mam 151 i czy to może być związek że nie mam woreczka czy też może już się robić cholestaza jestem załamana i nie wiem co se mam myśleć

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie wielkości maluszków, jak to jest, że jeden w 11+0 ma 4,11 cm, a drugi w 11+4 ma aż 5,6 cm. Skąd aż taka różnica?
Może głupie pytanie, Ale jestem ciemna w tym temacie
Myślę, że dzieci po prostu różnie rosną. Jedno się rodzi 2,5 kg, inne 5 kg i tak samo płody ;)

I mój szef kiedyś tez powiedział, ze s pracy nie ma przyjaciół:) i ja mimo wszystko mam jedna przyjaciółkę właśnie z pracy:) i teraz oczywiście już nie pracujemy razem, ale kilka dobrych lat razem przepracowalysmy:)
Chyba nie ma reguły. Ludźmi można się najzwyczajniej w świecie sparzyć w każdym wieku i miejscu. Ale i tak trzeba iść do przodu i nie zamykać się na innych, NBP to nie pomaga s zyciu
Zgadzam się. Nie ma reguły. Ja mam przyjaciółkę z poprzedniej pracy. Miłość od pierwszego wejrzenia. Nie pracujemy już ponad 7 lat, przyjaźń trwa. I w teraźniejszej pracy też mam super koleżankę.

Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?

reklama
Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?
Ja zawsze w ciąży przy każdej kąpieli szoruje brzuch i uda gąbką szorstką A pozniej nakładam krem ,zazwyczaj z Bielendy "sexi mama" chyba sie nazywa ,on jest przeciw rostępom. I nie mam żadnego rozstępy po dwóch ciążach A mialam duze brzuchy.

Do góry