reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

a mnie ciągle drażnią chyba dziąsła.....mialam 3 zęby leczone tuz przed ciążą i od kilku dni tak jakby mnie delikatnie swędza od środka,delikatnie pobolewają.....sama nie wiem czy to dziąsła czy cos sie dzieje ;/ przecież je robiłam;/
Też mam dużo bardziej drazliwe dziąsła.. planuję iść na kontrolę stomatologiczną w najbliższym czasie.

reklama
a mnie ciągle drażnią chyba dziąsła.....mialam 3 zęby leczone tuz przed ciążą i od kilku dni tak jakby mnie delikatnie swędza od środka,delikatnie pobolewają.....sama nie wiem czy to dziąsła czy cos sie dzieje ;/ przecież je robiłam;/
Dziąsła mogą być wrażliwe w ciąży, to normalne. Wystarczy kontrolować trochę częściej i powinno być ok.

Rany, znowu mi brzuch twardnieje :(

Ja juz chce byc po prenatalnych, chce wiedziec ze wszystko jest dobrze [emoji120] ja jednocześnie tak sie boje ze cos moze byc nie tak [emoji24]
Dzis mam tak okropny humor przez ten cukier ze siedze i rycze [emoji24]
Powinnam sie wziąć za cos w domu a nie potrafię [emoji24]
Nie smuć się[emoji255]
Badania na pewno wyjdą dobrze, myśl że to kolejne fajne podgladanko, nie możesz zamartwiac się na zapas. Cukier to nic strasznego, nawet jeśli wyniki będą gorsze to dasz radę[emoji123] jesteś silna i Maleństwo też będzie [emoji6]

Ja juz chce byc po prenatalnych, chce wiedziec ze wszystko jest dobrze [emoji120] ja jednocześnie tak sie boje ze cos moze byc nie tak [emoji24]
Dzis mam tak okropny humor przez ten cukier ze siedze i rycze [emoji24]
Powinnam sie wziąć za cos w domu a nie potrafię [emoji24]
Też po tym cukrze miałam fatalny humor.. niewyspana, zmęczona, przybita i zestresowana czekaniem na wynik. Musiałam jednak się zebrać i jechać do pracy... jeśli nie masz dziś żadnych konkretnych obowiązków to wrzuć na luz, pozwól sobie na chwilę słabości. [emoji847]

reklama
Witajcie :) co dziś robicie dziewczyny :) widziałam kolejne udane wizyty, cudownie :)
Ja dzis głównie marudze i panikuje.
Nie smuć się[emoji255]
Badania na pewno wyjdą dobrze, myśl że to kolejne fajne podgladanko, nie możesz zamartwiac się na zapas. Cukier to nic strasznego, nawet jeśli wyniki będą gorsze to dasz radę[emoji123] jesteś silna i Maleństwo też będzie [emoji6]
Dziękuję [emoji8][emoji8]
Też po tym cukrze miałam fatalny humor.. niewyspana, zmęczona, przybita i zestresowana czekaniem na wynik. Musiałam jednak się zebrać i jechać do pracy... jeśli nie masz dziś żadnych konkretnych obowiązków to wrzuć na luz, pozwól sobie na chwilę słabości. [emoji847]
Ehh musze obiad zrobic młodemu i posprzątać kuchnie i moge sie lenic do konca dnia ale jak znam zycie to do wieczora bede neta czytac nt.cukrzycy [emoji55]
Ktoras chetna do palniecia mnie w glowe ? [emoji848]

Do góry