Pianistka1991
Fanka BB :)
Tu bardziej na lewo więc dziewczynka [emoji1][emoji1]A u mnie ? Nie pamietam czy juz nie pytalam, wybacz kalafior ciazowy [emoji55]Zobacz załącznik 918609
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu bardziej na lewo więc dziewczynka [emoji1][emoji1]A u mnie ? Nie pamietam czy juz nie pytalam, wybacz kalafior ciazowy [emoji55]Zobacz załącznik 918609
Hahhaahhahah mimo wszystko ja mam czutke na chlopca. Wiadomo najważniejsze żeby zdrowe byłoNajlepszy jest Ramzi z 6-7 tyg. U Ciebie jest dość niejednoznacznie, nie umiem stwierdzić [emoji39]
poza tym Dziewczyny - to nie jest teoria naukowa, więc reklamacji nie przyjmuje! [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj biedna. Dobrze, że dziecko zdroweJa już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
Dobra, dobra...wyszła mi dziewczynka i tej wersji będę się trzymaćNajlepszy jest Ramzi z 6-7 tyg. U Ciebie jest dość niejednoznacznie, nie umiem stwierdzić [emoji39]
poza tym Dziewczyny - to nie jest teoria naukowa, więc reklamacji nie przyjmuje! [emoji23][emoji23][emoji23]
Gdyby to się sprawdziło to sie poplacze ze szczescia [emoji23]Tu bardziej na lewo więc dziewczynka [emoji1][emoji1]
Super dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwaWszytsko ok termin na 3 lipca - ciąża tydzien mdlodsza niż wychodzi z OM
Odpoczywaj zatem, staraj się nie denerwować a napewno wszystko będzie dobrze. Dużo zdrówkaJa już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
Ja w pierwszej ciazy tak zrobiłam po miesiacu l4 wrocilam musialam isc na badania kontrolne po takim długim l4. Nikt mi nie robil z tego problemowHej dziewczyny. Co myślicie o powrocie do pracy w ciąży. Odkąd się dowiedziałam prawie jestem na l4 natomiast zagrożenie chyba minęło i chętnie bym wróciła do kracy. Lekarz trochę kręci głowa że jak to że teraz już ZUS płaci i to że od nowa pracodawca... I sama nie wiem co mam robic