Czyli 10+1, tak jak chyba jaaaaa to nie ja licze tak ze 11+1 to zaczety 11
reklama
Uffff dobrze, że z dzidzia wszystko dobrze. A krwiaka pokonasz, tylko slychaj rad lekarza i grzecznie lez.Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
Vivienne 1
Fanka BB :)
To zdjęcie z 8+1 jestA u mnie ? Dziewczynka?Zobacz załącznik 918608
A już myslalam, ze bede coś wiedzieć a tu dalej 50/50U Ciebie dzidzia już za duża na Ramzi [emoji16] oczywiście powtarzam to co sama wyczytałam na grupie, nie znam się na tym [emoji39]
Wczoraj przyjaciolka sie mnie pytala o
Kaamilaaa
A u mnie ? Nie pamietam czy juz nie pytalam, wybacz kalafior ciazowy [emoji55]U Ciebie dzidzia już za duża na Ramzi [emoji16] oczywiście powtarzam to co sama wyczytałam na grupie, nie znam się na tym [emoji39]
Załączniki
Pytala o płeć to wlasnie powiedziaam ze na 50% dziewczynka to zartu nie zalapala bo mówi ooo super bedzie parkaA już myslalam, ze bede coś wiedzieć a tu dalej 50/50
Wczoraj przyjaciolka sie mnie pytala o
Ja używałam przed dzieckiem i przy dziecku też. Mam taki że można blendować normalnie plus dwa pojemniki są, mały i duży.A ja z innej beczki: mam wybrać i kupić prezent na święta dla siebie i tz od rodziców. Zastanawiam się nad blenderem, czy któraś używała przy dziecku...? Jeśli tak to lepiej wybrać ręczny czy kielichowy?
Kielichowy na pewno przydałby mi się teraz do smoothie i innych koktajli, ale może później będzie niepraktyczny?
Szkoda, ze się na płeć nie moge zdecydować bo bym wiedziala czy pic sok czy nieNo to u mnie dziewczynka...tylko teoria z ph moczu się nie zgadza...ale znam tajemny sposób (sok z żurawiny) żeby zmienić ph na żeńskie
Fajnie, że jest się z czego pośmiać. Zaraz idę po zdj usg starszakow ;-)
Czy ktoś wie co u @Ces? Martwię się o nią.
Bo 22.02. weszła ustawa, że umowa po 33 miesiącach musi być na czas nieokreślony.Zgadza sie. Ja właśnie tak mialam. Wczoraj kończyła mi sie wczesniejsza umowa a od dzisiaj mam na czas niekreslony. I wszyscy u mas w firmie tak dostali
reklama
Pianistka1991
Najlepszy jest Ramzi z 6-7 tyg. U Ciebie jest dość niejednoznacznie, nie umiem stwierdzić [emoji39]To zdjęcie z 8+1 jest
poza tym Dziewczyny - to nie jest teoria naukowa, więc reklamacji nie przyjmuje! [emoji23][emoji23][emoji23]