reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm :)
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
Najważniejsze że z dzidza ok a ty les i rób co każe doktor . Napewno będzie wszystko dobrze

reklama
Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm :)
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Duzooo odpoczywaj! Wszystko bedzie dobrze bo musi:)

Super dzidziolek! Z teorii Ramziego dziewczyny już by wróżyły chłopca [emoji39] w co oczywiście nie wierzę jakoś specjalnie i trochę tygodni minie zanim się dowiesz. [emoji4]
To u mnie też chyba chłopiec?
20181115_175254.jpg

Załączniki

• 20181115_175254.jpg
    20181115_175254.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 300
Ja już po wizycie.
Najważniejsze, że znasz przyczynę i że maluch zdrowy. Za parę tyg zapomnisz, że w ogóle miałaś krwiaka. Trzymaj się.

Dzidzia po lewej stronie - dziewczynka, po prawej chłopczyk [emoji39][emoji39][emoji39]
No to u mnie dziewczynka...tylko teoria z ph moczu się nie zgadza...ale znam tajemny sposób (sok z żurawiny) żeby zmienić ph na żeńskie :-D :-D :-D :-D
Fajnie, że jest się z czego pośmiać. Zaraz idę po zdj usg starszakow ;-)

Czy ktoś wie co u @Ces? Martwię się o nią.

reklama
Do góry