Nat Bluebell
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że się uda opanować cukier i ominie Cię insulinaPo dyskusji z diabetolog dała mi jeszcze szansę, żeby spróbować wyrównać te cukry. Od poniedziałku na próbę na zwolnienie (stres zwiększa poziom cukru we krwi a ja się stresuję jak cholera), po kolacji pół godziny spacer, specjalne produkty na noc. Zobaczymy czy się uda, chciałabym uniknąć tej insuliny, ale wiadomo jak to nie zadziała to nie będzie wyjścia. Źle się też czuję z zostawieniem pracy, bo dużo się u nas dzieje a ja nie mam jeszcze zastępstwa, ale zdrowie jest najważniejsze.
Trzymam kciuki! Daj znać co i jakCześć dziewczyny [emoji846]
Też miałam ciężką noc, bo cały czas myślałam o tym zapaleniu wątroby typu C i się martwię. Mam nadzieję, że jak powtórzę badanie to wyjdzie, że nie jestem chora.
Na szczęście dzisiaj o 16.00 mam wizytę.
Trzymajcie kciuki [emoji1696]
Uj, wysoko! No to trzymam kciuki!Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
Trzymam kciuki i pochwal się maleństwemJa dziś wizytuje. Pierwszy raz powinnam zobaczyć dzidzie i serduszko....nie moge się już doczekać. I wydaje mi się że bede miała termin na lipiec jednak...o 10 bede wszystko wiedziala ale mam stresa....dziewczyny trzymajcie kciuki...
Ja jak zwykle nie wyspana, szykuję się do pracy Dzisiaj u nas przymrozek!