A ja sie trzymam teorii mojej pani ginekologSkończyłaś 11 tygodni, zaczynasz 1 dzień 12, to jest logika moja i apki Preglife [emoji1] ..która mi pasuje bo jakoś tak zbliża mnie coraz bardziej do porodu [emoji39][emoji39][emoji39]
reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
Ja czuję przesyt Mrozem. Fajnie facet piszę...ale jakoś robi się w końcu nudno. A Hashtag też średnio mi podszedł, tak samo jak "Czarna Madonna". Chyba seria "Parabellum" była najlepsza.Tez ostatnio w duzej mierze rezygnuje z mięsa bo mi jakos nie smakuje.
Dobra synek spi to skoncze tego hashtaga srednia ta ksiazka w sumie dla mnie myslalam, ze bedzie lepsza
Jak lubisz kryminały to polecam Puzyńska...nie wiem dlaczego dopiero niedawno ją odkryłam. 9 tomów przeczytałam w ciągu 3tyg tak mnie wciagnęło. Lubię czytać kryminały seriami...zwłaszcza skandynawskie, mają w sobie "to coś".
o kurcze, daj znac po wizycie trzymam kciukiBoże, ale mam poranek dziewczyny..
Podjechałam pod przedszkole z młodym, wysiadam z auta i co? I poleciała mi żywa krew i to wcale nie tak mało..
Na 10 mam usg u swojego lekarza..
Masakra. Jestem przerażona.
G
guest-1704238530
Gość
A ja z innej beczki: mam wybrać i kupić prezent na święta dla siebie i tz od rodziców. Zastanawiam się nad blenderem, czy któraś używała przy dziecku...? Jeśli tak to lepiej wybrać ręczny czy kielichowy?
Kielichowy na pewno przydałby mi się teraz do smoothie i innych koktajli, ale może później będzie niepraktyczny?
Ja przy dziecku nie używałam ale dla siebie i męża. Wcześniej do wszystkiego używałam ręcznego, czyli żeby zmiksować sobie warzywa w garnku na zupę krem, koktajle, musy. Teraz mam kielichowy który mam do robota planetarnego i jest super do koktajli. Jeżeli robisz koktajle/smoothie w dużej ilości tak jak ja prawie codziennie to kielichowy jest super bo o wiele lepiej rozdrabnia + mogę wrzucić np. mrożone truskawki i też pięknie rozdrabnia. No ale zupy z nim raczej nie zblendujesz, w sensie że raczej nie będzie Ci się chciało wlewać zupy do kielicha żeby zblendować i z powrotem do gara
Ja dopiero ostatnio odkryłam, ze kryminaly sa fajneJa czuję przesyt Mrozem. Fajnie facet piszę...ale jakoś robi się w końcu nudno. A Hashtag też średnio mi podszedł, tak samo jak "Czarna Madonna". Chyba seria "Parabellum" była najlepsza.
Jak lubisz kryminały to polecam Puzyńska...nie wiem dlaczego dopiero niedawno ją odkryłam. 9 tomów przeczytałam w ciągu 3tyg tak mnie wciagnęło. Lubię czytać kryminały seriami...zwłaszcza skandynawskie, mają w sobie "to coś".
Mroza pierwsza książkę czytam i na poczatku fajna mi się wydawala ale jakoś orzy końcówce juz takie nudne.
Musze zobaczyc ta Puzynska ja lubie generalbie polskie ksiazki bo tak fajnie mi sie wbic w klimat. Majgorsze jest to, ze ja czytam ksiazki a nie pamietam tytulow i autorów. Po okladkach poznaje czy czytalam wiec nawet ciezko cos mi polecic
Ja-ga
Puzyńska powinna Ci się spodobać...akcja tu i teraz, ograniczona ilość bohaterów i fajnie nakreslone portrety psychologiczne (trochę jak u mistrzyni Agathy Christie), dopieszczone wątki (nie tylko główny, ale poboczne też). Polecam :-)Ja dopiero ostatnio odkryłam, ze kryminaly sa fajne
Mroza pierwsza książkę czytam i na poczatku fajna mi się wydawala ale jakoś orzy końcówce juz takie nudne.
Musze zobaczyc ta Puzynska ja lubie generalbie polskie ksiazki bo tak fajnie mi sie wbic w klimat. Majgorsze jest to, ze ja czytam ksiazki a nie pamietam tytulow i autorów. Po okladkach poznaje czy czytalam wiec nawet ciezko cos mi polecic
Polecam kryminały Magddy Stachula. Na razie napisala trzy Idealna, Trzecia i w Pułapce.Ja dopiero ostatnio odkryłam, ze kryminaly sa fajne
Pianistka1991
Ja z kolei mam ręczny i jak dla mnie jest super funkcjonalny bo zupę blenduję w garnku. Wystarczy kupić dużą moc, a i z mrożonkami sobie poradzi. [emoji6]Ja przy dziecku nie używałam ale dla siebie i męża. Wcześniej do wszystkiego używałam ręcznego, czyli żeby zmiksować sobie warzywa w garnku na zupę krem, koktajle, musy. Teraz mam kielichowy który mam do robota planetarnego i jest super do koktajli. Jeżeli robisz koktajle/smoothie w dużej ilości tak jak ja prawie codziennie to kielichowy jest super bo o wiele lepiej rozdrabnia + mogę wrzucić np. mrożone truskawki i też pięknie rozdrabnia. No ale zupy z nim raczej nie zblendujesz, w sensie że raczej nie będzie Ci się chciało wlewać zupy do kielicha żeby zblendować i z powrotem do gara
Kaamilaaa
Mi tez [emoji52]Ja mam wręcz przeciwnie, ciągle mi zimno [emoji39][emoji39][emoji39]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Boże, ale mam poranek dziewczyny..
Podjechałam pod przedszkole z młodym, wysiadam z auta i co? I poleciała mi żywa krew i to wcale nie tak mało..
Tez polecam jej ksiazki[emoji4] Idealna i Trzecia sa swietne [emoji4] W pulapce jakos mnie nie porwała [emoji52]Polecam kryminały Magddy Stachula. Na razie napisala trzy Idealna, Trzecia i w Pułapce.
Jestem, zyje, wróciłam [emoji57] tylko reka dosc porzadnie boli [emoji52]
Ale sie wymarzlam [emoji52] wróciłam na nogach bo nie chcialam zeby tz mlodego tak ciagal co chwile [emoji57]
Kolo 15/16 beda wyniki.... juz sie boje i pewnie bede kazala tz sprawdzić [emoji52]
reklama
Nat Bluebell
Rany, co za passa ostatnio z tym krwawieniem! Trzymam kciuki za Was! Daj znać koniecznie!Boże, ale mam poranek dziewczyny..
Ja teraz za każdym razem boję się iść siku że będzie znowu krew :/