reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny ja też wpierniczam mandarynki.... tz co chwilę przynosi , dziś zrywa jak wraca z pracy[emoji6][emoji16][emoji12] ale czego się nie robi dla dziecka?

Ja dziś wizytuje. Pierwszy raz powinnam zobaczyć dzidzie i serduszko....nie moge się już doczekać. I wydaje mi się że bede miała termin na lipiec jednak...o 10 bede wszystko wiedziala :) ale mam stresa....dziewczyny trzymajcie kciuki...
Trzymam kciuki!!! Nawet jak sie termin przesunie to zostan z nami! Na pewno nie jedna z nas urodzi w maju czy w lipcu :)

Właśnie dlatego mi sprawdzala czy w ogóle moze podac... do 140 jest norma... mam nadzieje ze to jakaś pomylka byla po prostu bo raz bylo 136 a drugi 131 wiec wiesz trzymam sie nadziei ze jednak glukometr byl popsuty albo cos[emoji38]
Wyniki z glukometru i krwi lubią się różnić, więc kciuki zaciśnięte!

reklama
Do góry