reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Może w ciągu dnia odeśpisz z synkiem.
U mnie nocka ok, tylko 2pobudki na siku. Dzień też do południa będzie leniwy...jak wyprawię dzieci do szkoły i przedszkola to pewnie trochę poczytam. Po południu za to, kiedy mam najmniej sił, muszę z nimi jechać na zajęcia dodatkowe.
Miłego dnia. Ktoś dzisiaj wizytuje?
Tak na szczęście ok 10 idzie na drzemke to ja sobie tez leżę. Najczęściej przysypiam dopiero jakies 10 minut przed jego pobudka. Musze sobie kupic jakis zapas ksiazek. Wkoncu mam czas na czytanie.
A co dzisiaj na obiad?
Ja chyba zrobie kurczaka z papryka i brokulem w ciescie francuskim plus sos czosnkowy do tego :) dawno nie jadlam i jakos mi dzisiaj taka mysl naszla

reklama
dzień dobry !:)
ja dziś na nogach od 5-tej synek uznał,że się wyspał:p ale dzięki temu spokojnie się wyszykowałam do pracy :)
witamy sie w 11t1d
Super brzucholek!

Mandarynkiiii! [emoji39][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]

Miłego dnia Dziewczyny, ja zaczynam 13 tydzień dziś [emoji123][emoji123][emoji123]

Cześć dziewczyny [emoji846]
Też miałam ciężką noc, bo cały czas myślałam o tym zapaleniu wątroby typu C i się martwię. Mam nadzieję, że jak powtórzę badanie to wyjdzie, że nie jestem chora.
Na szczęście dzisiaj o 16.00 mam wizytę.
Trzymajcie kciuki [emoji1696]

Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]

Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
Nie martw się! Kciuki zaciśnięte za wyniki i za wszystkie wizytujace

reklama
Do góry