reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
136 na czczo? I dostalas zgodę na wypicie? Myślałam, że przy takim wyniku nie dają. Pielęgniarka przy pobieraniu glukometrem tłumaczyła mi, że sprawdzają tak dlatego żeby wiedzieć czy w ogóle mogą podać, czy cukier nie jest za wysoki.
Trzymaj się dzielnie, niech Ci szybko zlecą te 2godziny i kciuki za wyniki :-*

Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
fuj dobrze ze dalas rade....moze nie bedzie tak zle z wynikiem

Słońce, trzymaj się dzielnie [emoji123][emoji123][emoji123] mi zawsze glukometrem wychodzi więcej, więc nie trać nadziei [emoji6]

reklama
136 na czczo? I dostalas zgodę na wypicie? Myślałam, że przy takim wyniku nie dają. Pielęgniarka przy pobieraniu glukometrem tłumaczyła mi, że sprawdzają tak dlatego żeby wiedzieć czy w ogóle mogą podać, czy cukier nie jest za wysoki.
Trzymaj się dzielnie, niech Ci szybko zlecą te 2godziny i kciuki za wyniki :-*
Właśnie dlatego mi sprawdzala czy w ogóle moze podac... do 140 jest norma... mam nadzieje ze to jakaś pomylka byla po prostu bo raz bylo 136 a drugi 131 wiec wiesz trzymam sie nadziei ze jednak glukometr byl popsuty albo cos[emoji38]

Do góry