trzymamy kciuki:*Cześć dziewczyny [emoji846]
Też miałam ciężką noc, bo cały czas myślałam o tym zapaleniu wątroby typu C i się martwię. Mam nadzieję, że jak powtórzę badanie to wyjdzie, że nie jestem chora.
Na szczęście dzisiaj o 16.00 mam wizytę.
Trzymajcie kciuki [emoji1696]
reklama
Ja-ga
Fanka BB :)
136 na czczo? I dostalas zgodę na wypicie? Myślałam, że przy takim wyniku nie dają. Pielęgniarka przy pobieraniu glukometrem tłumaczyła mi, że sprawdzają tak dlatego żeby wiedzieć czy w ogóle mogą podać, czy cukier nie jest za wysoki.Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
Trzymaj się dzielnie, niech Ci szybko zlecą te 2godziny i kciuki za wyniki :-*
Mam to samo! Ciagle jem mandarynki i jablkawow 13-ty to juz cos kurde wiecie ile ja teraz jem mandarynek taka torba na dwa dni tylko starcza
Sent from my LG-M700 using Forum BabyBoom mobile app
fuj dobrze ze dalas rade....moze nie bedzie tak zle z wynikiemJa tez sie witam w 13tc [emoji257]
Ja juz po pobraniu krwi i po wypiciu glukozy (przeżyłam jak narazie choc mdli mnie..), trzymajcie kciuki zebym wytrzymała do końca no i za dobre wyniki [emoji120] choc sie nie ludze bo glukometrem jak mi zbadala to bylo 136...[emoji24][emoji24]
Pianistka1991
Oby tak zostało! Ja mówiąc "zaczynam 13 tydzień" mam na myśli skończony 12... także 12+0 - nie za dużo dalej jestem na tej drodze [emoji39]Zazdroszczę! Ja dzisiaj dopiero 11+1
Chociaz chyba mi mdlosci przechodzą. Mdlosci to za duzo powiedziane bo jeszcze sa ale nie wyniotuje juz dwa dni !
Vivienne 1
O ja ale pięknie wygladacie[emoji7] dzień dobrydzień dobry !
ja dziś na nogach od 5-tej synek uznał,że się wyspał ale dzięki temu spokojnie się wyszykowałam do pracy
witamy sie w 11t1d
Pianistka1991
"Mam tak samo jak Ty" [emoji23][emoji28][emoji23][emoji28]wow 13-ty to juz cos kurde wiecie ile ja teraz jem mandarynek taka torba na dwa dni tylko starcza
aaaa to nie ja licze tak ze 11+1 to zaczety 11Oby tak zostało! Ja mówiąc "zaczynam 13 tydzień" mam na myśli skończony 12... także 12+0 - nie za dużo dalej jestem na tej drodze [emoji39]
Pianistka1991
Słońce, trzymaj się dzielnie [emoji123][emoji123][emoji123] mi zawsze glukometrem wychodzi więcej, więc nie trać nadziei [emoji6]Ja tez sie witam w 13tc [emoji257]
reklama
Kaamilaaa
Właśnie dlatego mi sprawdzala czy w ogóle moze podac... do 140 jest norma... mam nadzieje ze to jakaś pomylka byla po prostu bo raz bylo 136 a drugi 131 wiec wiesz trzymam sie nadziei ze jednak glukometr byl popsuty albo cos[emoji38]136 na czczo? I dostalas zgodę na wypicie? Myślałam, że przy takim wyniku nie dają. Pielęgniarka przy pobieraniu glukometrem tłumaczyła mi, że sprawdzają tak dlatego żeby wiedzieć czy w ogóle mogą podać, czy cukier nie jest za wysoki.
Trzymaj się dzielnie, niech Ci szybko zlecą te 2godziny i kciuki za wyniki :-*