Ewelina245
Fanka BB :)
Żółtaczka typu BCo to jest HBS? Kiła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żółtaczka typu BCo to jest HBS? Kiła?
A powiesz mi czy masz jeszcze jesc cos po spacerze i jesli tak to co i ile przed snem ...? Ja mam problem z cukrem na czczo...;[Po dyskusji z diabetolog dała mi jeszcze szansę, żeby spróbować wyrównać te cukry. Od poniedziałku na próbę na zwolnienie (stres zwiększa poziom cukru we krwi a ja się stresuję jak cholera), po kolacji pół godziny spacer, specjalne produkty na noc. Zobaczymy czy się uda, chciałabym uniknąć tej insuliny, ale wiadomo jak to nie zadziała to nie będzie wyjścia. Źle się też czuję z zostawieniem pracy, bo dużo się u nas dzieje a ja nie mam jeszcze zastępstwa, ale zdrowie jest najważniejsze.
Tak jak mówisz zdrowie najwazniejszePo dyskusji z diabetolog dała mi jeszcze szansę, żeby spróbować wyrównać te cukry. Od poniedziałku na próbę na zwolnienie (stres zwiększa poziom cukru we krwi a ja się stresuję jak cholera), po kolacji pół godziny spacer, specjalne produkty na noc. Zobaczymy czy się uda, chciałabym uniknąć tej insuliny, ale wiadomo jak to nie zadziała to nie będzie wyjścia. Źle się też czuję z zostawieniem pracy, bo dużo się u nas dzieje a ja nie mam jeszcze zastępstwa, ale zdrowie jest najważniejsze.
Może w ciągu dnia odeśpisz z synkiem.Dzień dobry dziewczyny!
Paskudna noc mialam, co zasnelam to sie budzilam i zasnąć noe mogłam. Oczywiscie synek przed 6 już na nogach
Jaki piekny brzuszekdzień dobry !
ja dziś na nogach od 5-tej synek uznał,że się wyspał ale dzięki temu spokojnie się wyszykowałam do pracy
witamy sie w 11t1d
Ale piękny brzuszek i to z rana?! Wow! Ja chyba tylko tluszczykowo zacznę rosnąć od jedzenia kanapek z żółtym seremdzień dobry !
ja dziś na nogach od 5-tej synek uznał,że się wyspał ale dzięki temu spokojnie się wyszykowałam do pracy
witamy sie w 11t1d