Pianistka1991
Fanka BB :)
Nie wiem na ile wierzyć w tą teorię z wyrostkiem ale ginokolodzy nie wkładają tego między mity, więc coś chyba w tym jest [emoji39]Ja bardzo na to liczę [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem na ile wierzyć w tą teorię z wyrostkiem ale ginokolodzy nie wkładają tego między mity, więc coś chyba w tym jest [emoji39]Ja bardzo na to liczę [emoji6]
Zapytam w czwartek na wizycie i będę się dopatrywać 28 na prenatalnychNie wiem na ile wierzyć w tą teorię z wyrostkiem ale ginokolodzy nie wkładają tego między mity, więc coś chyba w tym jest [emoji39]
Będziesz wypatrywać siostry dla swoich Chłopaków? [emoji39][emoji6][emoji39]Zapytam w czwartek na wizycie i będę się dopatrywać 28 na prenatalnych
Oj tak liczę na to ,no ale jak będzie chłopak to też dobrze. Zrobimy im wtedy bardzo męski pokój [emoji6]Będziesz wypatrywać siostry dla swoich Chłopaków? [emoji39][emoji6][emoji39]
A ja w środę prenatalne ale ja mam wiecznie pozytywne nastawienie więc się nie stresuje bo musi być dobrzeChyba jestem pierwsza faktycznie hihi
Trzymam kciuki za to, żeby byla dziewczynka i dwóch dzielnych braci-ochroniarzy [emoji123][emoji123]Oj tak liczę na to ,no ale jak będzie chłopak to też dobrze. Zrobimy im wtedy bardzo męski pokój [emoji6]
Prawidłowe podejście! [emoji7]A ja w środę prenatalne ale ja mam wiecznie pozytywne nastawienie więc się nie stresuje bo musi być dobrze
Dokładnie [emoji2] przydałaby się chociaż jedna dziewczynka bo osiwieje za szybko z tyloma facetami [emoji6]Trzymam kciuki za to, żeby byla dziewczynka i dwóch dzielnych braci-ochroniarzy [emoji123][emoji123]
Oczywiście, że płeć w gruncie rzeczy nie ma znaczenia, wiadomo- najważniejsze żeby wyniki badań były prawidłowe [emoji6]
Haha, wierzę, ja czasem jednego mam dość [emoji38]Dokładnie [emoji2] przydałaby się chociaż jedna dziewczynka bo osiwieje za szybko z tyloma facetami [emoji6]
No właśnie z tym najstarszym czasem najgorzej [emoji6][emoji41]Haha, wierzę, ja czasem jednego mam dość [emoji38]