reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja niedawno jadłam, zresztą jadłam w każdej ciąży i w sumie nie wpadłam nigdy na to, żeby nie można było ich jeść :-))

reklama
Dzień dobry w poniedziałek :p
Tyle napisałyście od wczoraj, że nie dam rady odpisać wszystkim.

@Agatki trzymam kciuki za badania! Będzie dobrze :)
Ja mam równo za tydzień i już się nie mogę doczekać.

Co do wózka, to chyba kupię już na dniach, bo teraz jest mega promocja, 40%taniej a wózek wydaje się spełniać wszelkie moje wymogi. A przynajmniej ten wydatek będzie z głowy :) kupuję ten Redsbaby, który linkowałam wcześniej.

Co do karmienia piersią, ja obie córki karmiłam do roku i bardzo sobie chwalę chociaż nie obyło się bez nawałów, potrzebowałam laktatora bo miałam ciągle za dużo pokarmu no i krem na brodawki na początku. W obu przypadkach polecam Medelę.
Aczkolwiek absolutnie nie jestem laktoterrorystką i uważam, że każdy robi jak mu najlepiej.

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z filetami śledziowymi? Można jeść czy nie?
Bo słyszę różne opinie, chodzi mi o takie solone matijasy :(
Mój lekarz do końca listopada jest na urlopie, oczywiscie mogę się z nim kontaktować ale głupio mi pisać sms z takim pytaniem :D
Moim zdaniem można ;)

Hej dziewczyny :)
Czy jest ktoś na forum kto tez z poznaniem płci czeka do narodzin ? [emoji848][emoji846]
Ustaliliśmy z tz, ze chcemy mieć niespodziankę, ale tak się zastanawiam czy z czasem jednak nie pęknę ;p

Głupie pytanie, ale jeszcze tak nie miałam. Śmierdzi mi dzisiaj jedzenie, mam ścisk w żołądku tak jak np. przed egzaminem i teraz gula w gardle. Czy to są właśnie mdłości? [emoji3]

Hej dziewczyny :)
Czy jest ktoś na forum kto tez z poznaniem płci czeka do narodzin ? [emoji848][emoji846]
Ustaliliśmy z tz, ze chcemy mieć niespodziankę, ale tak się zastanawiam czy z czasem jednak nie pęknę ;p
Ja teraz mialam taki zamiar ale jednak chyba zrezygnuje i chcialabym wiedziec szybciej [emoji6]
W pierwszej ciąży wytrzymałam i mialam niespodzianke po porodzie [emoji6]
Głupie pytanie, ale jeszcze tak nie miałam. Śmierdzi mi dzisiaj jedzenie, mam ścisk w żołądku tak jak np. przed egzaminem i teraz gula w gardle. Czy to są właśnie mdłości? [emoji3]
Dokladnie [emoji16]

reklama
Dzień dobry!
Ja haruję. Musiałam iść do pracy bez śniadania, bo 6h przed usg brzucha nie mogę nic jeść. Strasznie się stresuję. Już za dużo się w necie naczytałam i fiksuje. ;(

Tż nadal obrażony hahaha, więc obiad gotuje dziś tylko dla siebie i córki, ale nie mam kompletnie pomysłu.

Pogoda do bani. Nie lubię poniedziałków.
A co to za usg?

Do góry