reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A ja 1.12. Pappa w ta sobotę robię. Ja się nie mogę w ogóle cieszyć ta ciazą :( jakby nie brak okresu i dość drażliwe piersi, to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem... Czasami coś tam pobolewa podbrzusze. Ale miesiąc między wizytami to dla mnie katorga. Na szczęście przed ostatnim USG też mówiłam lekarzowi, że to ciąża bezobjawowa i wszystko było ok :)

reklama
Ja mam fajnie bo 27.11 prenatalne a 3.12 wizyta u mojej gin [emoji16] [emoji2] bedzie podgladanie dzidziusia [emoji7] ja chyba jednak nie chce tym razem czekac do porodu, licze ze juz teraz na prenatalnych bedzie mi lekarz w stanie powiedziec czy to bardziej chlopiec czy dziewczynka [emoji16]

Skąd ja to znam, mnie mąż do psychologa chciał już wysłać bo też miałam napady płaczu non stop, najgorsze są te wszystkie terrorystki laktacyjne, one potrafią szpile najgorzej wbić.

Wszystkie dziewczyny które teraz po raz pierwszy zostaną mamami powinny bardzo dokładnie się zgłębić w temacie KP, bo to wcale nie takie hop siup. Unikną szoku po porodzie. Najlepiej to już poszukac w miarę możliwości osoby która się zna na laktacji :)

A ja mam dziś wielki dzień! O 17 badania prenatane! Oby wszystko było ok, bo stres mam spory, kciuki potrzebne :)
Super :) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:) noi oczywiście pochwal się po wszystkim :)

Ja mam fajnie bo 27.11 prenatalne a 3.12 wizyta u mojej gin [emoji16] [emoji2] bedzie podgladanie dzidziusia [emoji7] ja chyba jednak nie chce tym razem czekac do porodu, licze ze juz teraz na prenatalnych bedzie mi lekarz w stanie powiedziec czy to bardziej chlopiec czy dziewczynka [emoji16]
Też następna wizytę mam 3 grudnia :p a te prenatalne to mam dziś razem z pappą z tym że wynik pappy będzie za dwa tygodnie, szczerze to jak na obrazie usg wszystko ok to pappa to sama statystyka i nią nie będę się martwić

Ale mnie dzisiaj naszla ochota na zupę jarzynowa i teraz mam dylemat. Z jednej strony wciagnela mnie książka i jest zimno wiec do sklepu nie chce mi sie isc a z drugiej ta zupa ;)
Wygrywa chyba zupa szybko skocze bo jarzyny i biorę sie za gotowanie :)

Ha, a jednak!! [emoji39][emoji41][emoji39][emoji41] może będzie widoczny wyrostek płciowy na prenatalnych już [emoji39] u mnie był ładnie widoczny w czwartek i pierwsze prognozy mam za sobą [emoji5][emoji5][emoji5]

reklama
Do góry