reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Bigos pyszotka! ❤️ :D
Spacer był, teraz drzemka a potem do znajomej która na dniach urodzi :)

Ja też wózki wolę z dobrą amortyzacją i spore, ale też nie muszę ich nigdzie nosić, mam dom z ogrodem i park nieopodal, byle do samochodu się zmieścił.
Ostatnio rozważam taki:
Link do: METRO² Pushchair
Bardzo fajny ten wózek! Nigdy wcześniej takiego nie widziałam.

reklama
Nie bez powodu był ten mem o tym, że dopiero przy wyborze imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nie lubisz :p
Dokladnie [emoji23]

Mi sie Andrzej bardzo zle kojarzy, bo całą podstawowke chodzilam z jednym do klasy. Byl nieznośny. Dreczyl wszystkich ale nic mu nie mozna bylo zrobic bo i dyrektorka i wszyscy nauczyciele za nim stali murem. Nawet jak zlamal mi nos.
Nie. Andrzej to najgorszy pomysl jaki moze byc [emoji19]

Laski mam takie pytanie, może któraś orientuję się jak to jest. No bo po jakimś czasie na chorobowym przejmuję Cię ZUS i teraz moje pytanie brzmi. Czy pieniądze będzie przelewał mi bezpośrednio ZUS czy firma a ZUS zwraca firmie kase?
To zależy jaka firma. Tzn. czy spółka czy normalna działalność i ile osoby zatrudnia. Mi cały czas płaciła firma i z tego co kojarzę to macierzyński też.

Ja niestety nalezę do kobiet ktore w ciazy tyją. Taka ma uroda. A że TSH mi wyszło teraz 3,5wiec pewnie doktorka wypisze mi eutyrox. I niestety to niedoczynność więc się Grubnie. Już sie cieszę:'(
Kochana, tyje się, to fakt, ale spokojnie nie przy 3,5. Norma poza ciąża jest powyżej 5. Ja najwiecej miałam ponad 8 i ani grama nie przytyłam. Przy 166 cm ważę 50 kg, wiec luzik. ;)

Dokladnie [emoji6] a dodoatkowo Przy kp mozna szybko zgubić mimo ze czesto jesz ile wlezie [emoji23]

Tzn ja tym raze nie mam zamiaru podjac sie kp wiec raczej na to nie licze [emoji6]Jakby mi lekarz tak zawsze mowil to bym go zmienila jak najszybciej[emoji58] wrrr gotuje sie jak czytam takie rzeczy [emoji58]
Ja nie karmiłam piersią ani dnia i od razu zjechałam z wagi, więc jest szansa. ;)
Natomiast w szpitalu mnie potraktowali jak zbrodniarkę i przez cały pobyt ze mną cisnęli. :/

Ehh ja ogolnie nie narzekam ale od kilku dni co wieczór mam problem... jak sie poloze to zaczyna mi prawa noga dretwiec, boli mnie posladek i udo z zewnetrznej strony.. nigdy tak nie mialam i nie wiem skad to sie wzięło ale okropne to bo nawet ciezko mi sie przez to przekręcić [emoji58]

reklama
Dobry wieczór :) mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
Ja w pierwszej ciąży wszystko mogłam robić aż do produ:) w drugiej ciąży ostatni miesiąc był ciężki i opuchniety:) a teraz co by się nie działo mam malucha w domu, który i tak nie zrozumie, że mama ledwo chdzi:p

Do góry