Bardzo fajny ten wózek! Nigdy wcześniej takiego nie widziałam.Bigos pyszotka!
Spacer był, teraz drzemka a potem do znajomej która na dniach urodzi
Ja też wózki wolę z dobrą amortyzacją i spore, ale też nie muszę ich nigdzie nosić, mam dom z ogrodem i park nieopodal, byle do samochodu się zmieścił.
Ostatnio rozważam taki:
Link do: METRO² Pushchair
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dokladnie [emoji23]Nie bez powodu był ten mem o tym, że dopiero przy wyborze imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nie lubisz
Mi sie Andrzej bardzo zle kojarzy, bo całą podstawowke chodzilam z jednym do klasy. Byl nieznośny. Dreczyl wszystkich ale nic mu nie mozna bylo zrobic bo i dyrektorka i wszyscy nauczyciele za nim stali murem. Nawet jak zlamal mi nos.
Nie. Andrzej to najgorszy pomysl jaki moze byc [emoji19]
Kaamilaaa
No to ja mam odwrotnie [emoji23] nie cierpię zdrabniania imion [emoji23]A na to mam szajbe. Jak wybrałam Bartka to też sobie musiałam w głowie zdrobnic : mały Bartuś, duży Bartek i starszy jeszcze to Bartosz
To zależy jaka firma. Tzn. czy spółka czy normalna działalność i ile osoby zatrudnia. Mi cały czas płaciła firma i z tego co kojarzę to macierzyński też.Laski mam takie pytanie, może któraś orientuję się jak to jest. No bo po jakimś czasie na chorobowym przejmuję Cię ZUS i teraz moje pytanie brzmi. Czy pieniądze będzie przelewał mi bezpośrednio ZUS czy firma a ZUS zwraca firmie kase?
Kaamilaaa
Emil tez mi sie podobaCo do imion jeśli u nas będzie córka to ewa lub Malwina jeśli syn to nie wiem bo ja chce alaksandra lub Emila a mąż Zbyszka.... Wiktora lub bruna? Nie możemy się za nic dogadać przy męskim więc wiem że będzie dym
Kochana, tyje się, to fakt, ale spokojnie nie przy 3,5. Norma poza ciąża jest powyżej 5. Ja najwiecej miałam ponad 8 i ani grama nie przytyłam. Przy 166 cm ważę 50 kg, wiec luzik.Ja niestety nalezę do kobiet ktore w ciazy tyją. Taka ma uroda. A że TSH mi wyszło teraz 3,5wiec pewnie doktorka wypisze mi eutyrox. I niestety to niedoczynność więc się Grubnie. Już sie cieszę:'(
HahaNo to ja mam odwrotnie [emoji23] nie cierpię zdrabniania imion [emoji23]
Ja nie karmiłam piersią ani dnia i od razu zjechałam z wagi, więc jest szansa.Dokladnie [emoji6] a dodoatkowo Przy kp mozna szybko zgubić mimo ze czesto jesz ile wlezie [emoji23]
Tzn ja tym raze nie mam zamiaru podjac sie kp wiec raczej na to nie licze [emoji6]Jakby mi lekarz tak zawsze mowil to bym go zmienila jak najszybciej[emoji58] wrrr gotuje sie jak czytam takie rzeczy [emoji58]
Natomiast w szpitalu mnie potraktowali jak zbrodniarkę i przez cały pobyt ze mną cisnęli. :/
Kaamilaaa
Ehh ja ogolnie nie narzekam ale od kilku dni co wieczór mam problem... jak sie poloze to zaczyna mi prawa noga dretwiec, boli mnie posladek i udo z zewnetrznej strony.. nigdy tak nie mialam i nie wiem skad to sie wzięło ale okropne to bo nawet ciezko mi sie przez to przekręcić [emoji58]
reklama
MagdaTZ
Ja w pierwszej ciąży wszystko mogłam robić aż do produ w drugiej ciąży ostatni miesiąc był ciężki i opuchniety a teraz co by się nie działo mam malucha w domu, który i tak nie zrozumie, że mama ledwo chdziDobry wieczór mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.