reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Bigos pyszotka! ❤️ :D
Spacer był, teraz drzemka a potem do znajomej która na dniach urodzi :)

Ja też wózki wolę z dobrą amortyzacją i spore, ale też nie muszę ich nigdzie nosić, mam dom z ogrodem i park nieopodal, byle do samochodu się zmieścił.
Ostatnio rozważam taki:
Link do: METRO² Pushchair
Bardzo fajny ten wózek! Nigdy wcześniej takiego nie widziałam.

reklama
Nie bez powodu był ten mem o tym, że dopiero przy wyborze imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nie lubisz :p
Dokladnie [emoji23]

Mi sie Andrzej bardzo zle kojarzy, bo całą podstawowke chodzilam z jednym do klasy. Byl nieznośny. Dreczyl wszystkich ale nic mu nie mozna bylo zrobic bo i dyrektorka i wszyscy nauczyciele za nim stali murem. Nawet jak zlamal mi nos.
Nie. Andrzej to najgorszy pomysl jaki moze byc [emoji19]

Laski mam takie pytanie, może któraś orientuję się jak to jest. No bo po jakimś czasie na chorobowym przejmuję Cię ZUS i teraz moje pytanie brzmi. Czy pieniądze będzie przelewał mi bezpośrednio ZUS czy firma a ZUS zwraca firmie kase?
To zależy jaka firma. Tzn. czy spółka czy normalna działalność i ile osoby zatrudnia. Mi cały czas płaciła firma i z tego co kojarzę to macierzyński też.

Ja niestety nalezę do kobiet ktore w ciazy tyją. Taka ma uroda. A że TSH mi wyszło teraz 3,5wiec pewnie doktorka wypisze mi eutyrox. I niestety to niedoczynność więc się Grubnie. Już sie cieszę:'(
Kochana, tyje się, to fakt, ale spokojnie nie przy 3,5. Norma poza ciąża jest powyżej 5. Ja najwiecej miałam ponad 8 i ani grama nie przytyłam. Przy 166 cm ważę 50 kg, wiec luzik. ;)

Dokladnie [emoji6] a dodoatkowo Przy kp mozna szybko zgubić mimo ze czesto jesz ile wlezie [emoji23]

Tzn ja tym raze nie mam zamiaru podjac sie kp wiec raczej na to nie licze [emoji6]Jakby mi lekarz tak zawsze mowil to bym go zmienila jak najszybciej[emoji58] wrrr gotuje sie jak czytam takie rzeczy [emoji58]
Ja nie karmiłam piersią ani dnia i od razu zjechałam z wagi, więc jest szansa. ;)
Natomiast w szpitalu mnie potraktowali jak zbrodniarkę i przez cały pobyt ze mną cisnęli. :/

Ehh ja ogolnie nie narzekam ale od kilku dni co wieczór mam problem... jak sie poloze to zaczyna mi prawa noga dretwiec, boli mnie posladek i udo z zewnetrznej strony.. nigdy tak nie mialam i nie wiem skad to sie wzięło ale okropne to bo nawet ciezko mi sie przez to przekręcić [emoji58]

reklama
Dobry wieczór :) mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
Ja w pierwszej ciąży wszystko mogłam robić aż do produ:) w drugiej ciąży ostatni miesiąc był ciężki i opuchniety:) a teraz co by się nie działo mam malucha w domu, który i tak nie zrozumie, że mama ledwo chdzi:p

Do góry