Eeee jakoś mi to nie podchodziEryczek
reklama
Nati88
Fanka BB :)
Ja w 32 tygodniu jestem już taka duża [emoji16]Ale mi nie pachną nogi. Tylko męczę się i miewam skurcze.Dobry wieczór mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
A na to mam szajbe. Jak wybrałam Bartka to też sobie musiałam w głowie zdrobnic : mały Bartuś, duży Bartek i starszy jeszcze to BartoszDla mnie nie ma problemu bo ja raczej nie lubie zdrobnionych imion [emoji6]
Ja na mlodego od poczatku mowie Grzegorz i tylko czasem zdarzylo mi sie zdrobnic [emoji57]
Monafkinia
Weź włącz TŻ film "Wściekłe pięści węża" odechce mu się Andrzeja w filmie występuje kilkunastu braci Andrzejów hahaMy dla dziewczynki juz mamy wybrane Dagmara (mysle nad daniem tez drugiego imienia Honorata) a dla chlopca ciężko... co mi sie podoba to tz nie i na odwrót [emoji58] mi sie podoba Eryk i wstepnie tztowi tez no ale nie jest to pewne... tym bardziej ze on z mlodym wymyslil ostatnio Andrzeja[emoji58] strasznie mi sie to imie nie podoba [emoji58]
Podoba mi sie jeszcze Jakub ale ostatnio dosc modne sie stalo..
Madelaine701
Pewnie tak, ale cóż poradzić na zachcianki hihi tak sobie myślę , że przynajmniej teraz mogę trochę przytyć bez wyrzutówJa cale zycie tez ale w ciąży mialam tendencje do jedzenia hehe
Mam nadzieje zd teraz bede bardziej rozsądna chociaz po pprodzie szybko zgubilam ale jednak gdybym z 10kg mniej wazyla pewnie byloby mi lzej na koniec
Ala1990aa
Z tymi imionami to w ogóle ciężka sprawaPowiedz, ze mialas bylego Andrzeja to tez przejdzie
Mi sie bardzi Tymek podoba no ale właśnie ze wzgledu na bylego niestety sie to nie uda
Madelaine701
Nie bez powodu był ten mem o tym, że dopiero przy wyborze imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nie lubiszZ tymi imionami to w ogóle ciężka sprawa
To prawda ja chciałam Kubę ale z powyższych względów od razu odrzuciłPowiedz, ze mialas bylego Andrzeja to tez przejdzie
Mi sie bardzi Tymek podoba no ale właśnie ze wzgledu na bylego niestety sie to nie uda
reklama