reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dobry wieczór :) mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
Ja w 32 tygodniu jestem już taka duża [emoji16]Ale mi nie pachną nogi. Tylko męczę się i miewam skurcze.

My dla dziewczynki juz mamy wybrane Dagmara (mysle nad daniem tez drugiego imienia Honorata) a dla chlopca ciężko... co mi sie podoba to tz nie i na odwrót [emoji58] mi sie podoba Eryk i wstepnie tztowi tez no ale nie jest to pewne... tym bardziej ze on z mlodym wymyslil ostatnio Andrzeja[emoji58] strasznie mi sie to imie nie podoba [emoji58]
Podoba mi sie jeszcze Jakub ale ostatnio dosc modne sie stalo..
Weź włącz TŻ film "Wściekłe pięści węża" odechce mu się Andrzeja ;) w filmie występuje kilkunastu braci Andrzejów haha

Powiedz, ze mialas bylego Andrzeja to tez przejdzie :)
Mi sie bardzi Tymek podoba no ale właśnie ze wzgledu na bylego niestety sie to nie uda :)

Ja cale zycie tez :) ale w ciąży mialam tendencje do jedzenia hehe :)
Mam nadzieje zd teraz bede bardziej rozsądna chociaz po pprodzie szybko zgubilam ale jednak gdybym z 10kg mniej wazyla pewnie byloby mi lzej na koniec
Pewnie tak, ale cóż poradzić na zachcianki hihi :) tak sobie myślę , że przynajmniej teraz mogę trochę przytyć bez wyrzutów :p

reklama
Co do imion jeśli u nas będzie córka to ewa lub Malwina jeśli syn to nie wiem bo ja chce alaksandra lub Emila a mąż Zbyszka.... Wiktora lub bruna? Nie możemy się za nic dogadać przy męskim więc wiem że będzie dym :D

Do góry