Eeee jakoś mi to nie podchodziEryczek![]()
reklama
Nati88
Fanka BB :)
Ja w 32 tygodniu jestem już taka duża [emoji16]Ale mi nie pachną nogi. Tylko męczę się i miewam skurcze.Dobry wieczórmam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
A na to mam szajbe. Jak wybrałam Bartka to też sobie musiałam w głowie zdrobnic : mały Bartuś, duży Bartek i starszy jeszcze to BartoszDla mnie nie ma problemu bo ja raczej nie lubie zdrobnionych imion [emoji6]
Ja na mlodego od poczatku mowie Grzegorz i tylko czasem zdarzylo mi sie zdrobnic [emoji57]
Monafkinia
Weź włącz TŻ film "Wściekłe pięści węża" odechce mu się AndrzejaMy dla dziewczynki juz mamy wybrane Dagmara (mysle nad daniem tez drugiego imienia Honorata) a dla chlopca ciężko... co mi sie podoba to tz nie i na odwrót [emoji58] mi sie podoba Eryk i wstepnie tztowi tez no ale nie jest to pewne... tym bardziej ze on z mlodym wymyslil ostatnio Andrzeja[emoji58] strasznie mi sie to imie nie podoba [emoji58]
Podoba mi sie jeszcze Jakub ale ostatnio dosc modne sie stalo..
Madelaine701
Pewnie tak, ale cóż poradzić na zachcianki hihiJa cale zycie tezale w ciąży mialam tendencje do jedzenia hehe
Mam nadzieje zd teraz bede bardziej rozsądna chociaz po pprodzie szybko zgubilam ale jednak gdybym z 10kg mniej wazyla pewnie byloby mi lzej na koniec
Ala1990aa
Z tymi imionami to w ogóle ciężka sprawaPowiedz, ze mialas bylego Andrzeja to tez przejdzie
Mi sie bardzi Tymek podoba no ale właśnie ze wzgledu na bylego niestety sie to nie uda![]()
Madelaine701
Nie bez powodu był ten mem o tym, że dopiero przy wyborze imienia dla dziecka zdajesz sobie sprawę jak wielu osób nie lubiszZ tymi imionami to w ogóle ciężka sprawa![]()
To prawdaPowiedz, ze mialas bylego Andrzeja to tez przejdzie
Mi sie bardzi Tymek podoba no ale właśnie ze wzgledu na bylego niestety sie to nie uda![]()
reklama