reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dobry wieczór :) mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.

reklama
Dobry wieczór :) mam pytanie do tych które juz w ciązy były. W którym miesiacu miałyscie juz taki brzuch że cieżko wam było chodzić lub puchły wam nogi itp? Zastanawiam się bo pracuje na cały etat i się zastanawiam ile dam rade. Moja praca jest w ciąglym ruchu.
Mi w ogole nie puchly nogi ani nie bylo mi ciezko [emoji6] ja ogolnie codziennie jezdzilam na rowerze, ostatni raz kilka dni przed porodem wiec nie bylo mi raczej ciezko[emoji6] bo nie dalabym rady ty 10km dziennie zrobic [emoji12]

My dla dziewczynki juz mamy wybrane Dagmara (mysle nad daniem tez drugiego imienia Honorata) a dla chlopca ciężko... co mi sie podoba to tz nie i na odwrót [emoji58] mi sie podoba Eryk i wstepnie tztowi tez no ale nie jest to pewne... tym bardziej ze on z mlodym wymyslil ostatnio Andrzeja[emoji58] strasznie mi sie to imie nie podoba [emoji58]
Podoba mi sie jeszcze Jakub ale ostatnio dosc modne sie stalo..
Mój mąż też chce Eryka ale jak to zdrobnic ? Erus ? Erys?

Ja w pierwszej ciąży pracowalam do konca 7 miesiąca i bylo ok. Tyle, ze ja jednak praca biurowa cos tam sie ruszalam ale nie jakoś specjalnie duzo. Spuchlam na koniec w maju jak zrobilo sie gorąco.

reklama
Ja miałam duży już gdzieś w 6 miesiącu, ale do przeżycia, za to w 8 i 9 już była masakra, opuchniete nogi, ciężko się wstawalo i brzuch mega duży

Do góry