Ten spam to pren alen, na pewno też paracetamol tam byłJa mam gdzieś spisane od lekarza na wszelki leki jakieś takie ziołowe, które można brać, na pewno były na tej liście *spam*, Tantum Verde i jakiś syrop z bluszczu na kaszel ale nie pamiętam nazwy. Sprawdzę w domu.
reklama
Ja z kolei mam pracę związaną z pracą u klienta, dojazd różny, czasami na terenie mojego miasta, czasami poza. Dojazd zazwyczaj komunikacją miejską, pociągami. Nie do końca mogę sobie wyobrazić siebie z brzuchem biegającą po Spółkach ale zobaczymy jak to będzie i co lekarz na to...Myślę, że jeśli nie ma zagrożenia ciąży to możesz pracować jestem w bardzo podobnej sytuacji. Też lubię swoją pracę, ale kontakt z dziećmi jest ryzykiem infekcji... w każdym razie ja mimo wszystko chciałabym pracować, czas mi płynie jakoś tak szybciej.
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Głowa mnie tak boli że muszę wziąć paracetamol :/ w ogóle mizernie się czuję.
U mnie raz zgaga, raz mnie mdli, raz sił ruszyć się nie mam a synkiem się zająć trzebaGłowa mnie tak boli że muszę wziąć paracetamol :/ w ogóle mizernie się czuję.
Mogą się pojawić z dnia na dzień niestety, w poprzedniej ciąży miałam od 7 tygodnia, teraz jestem w 6 tygodniu i powoli coś zaczyna dolegac, nie ma zasady niestety, pocieszający jest fakt że u niektórych kobiet ten objaw w ogóle nie występuje, może będziesz w gronie szczęśliwcówTo współczuje Wam dziewczyny , a powiedzcie do kiedy mogą pojawić się te mdłości? Bo tego najbardziej się boje
Silje1008
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam żadnych mdłości, i ogólnie cała ciąże czułam się świetnie. Liczę na to, ze tym razem będzie podobnie tez chciałabym ominąć ta wątpliwa przyjemność cieszę się tylko, ze już nie będę musiała przejmować się toksoplazmoza, która przyplątała się w pierwszej ciąży. To był ogromny stres aż do porodu, a właściwie to do niedawna, ale lekarze mówią, ze z synkiem wszystko w porządku.To współczuje Wam dziewczyny , a powiedzcie do kiedy mogą pojawić się te mdłości? Bo tego najbardziej się boje
Qziem
Zaciekawiona BB
Tak właśnie zrobię. Zdrowy rozsądek górą.Wydaje mi się że jeśli ty dobrze się czujesz, chcesz pracować, nie musisz fizycznie się przemęczać to pracuj. Co innego jeśli coś by było z ciążą nie tak, wtedy l4 jest lepszą opcją
Gdzieś czytałam, że jesteś wiolonczelistką. Moja kurzy się na szafie też grałam, 3 lata w szkole muzycznej. Masz super pracę!Myślę, że jeśli nie ma zagrożenia ciąży to możesz pracować jestem w bardzo podobnej sytuacji. Też lubię swoją pracę, ale kontakt z dziećmi jest ryzykiem infekcji... w każdym razie ja mimo wszystko chciałabym pracować, czas mi płynie jakoś tak szybciej.
w_karolcia
reklama
Gratulacje! Ja miałam zabieg w lipcu, więc podobnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeHej dziewczyny. Ja wczoraj robiłam pierwszy test i wyszedł pozytywny dziś żeby się upewnić. W czerwcu miałam zabieg łyżeczkowania. Bardzo się cieszę jak zobaczyłam dwie kreski U ginekologa jeszcze nie bylam