reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam [emoji14]

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze [emoji14] Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.
Ja tez wieczorem zasypiam dość szybko i seksow nici w ostatnim czasie [emoji58]
Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
No no [emoji2] powiedz co sie bedziesz czaic [emoji2]

Powiem wam ze czuje sie dzis jakby mi ktos zasilanie odlaczyl [emoji58] czekam juz tylko jak za chwile mlody spac pojdzie a ja wtedy idę sie odprężyć w wannie ogladajac serial Most nad sundem [emoji7]
No i musze jeden odcinek Znakow obejrzec bo wczoraj przysnelam [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam :p

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze :p Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.

A ja z kolei wczoraj robiłam:)

To pomyślcie jak u nas jest.. Mąż wraca zazwyczaj okolo północy.. Gdzie ja już jestem w drugiej fazie snu... I jeszcze on cały czas chodzi za mną i mówi że wydzielam jakieś feromony bo sam mój zapach go pociąga.. I wszytsko super bo oboje mamy libido wysokie (chociaż mkaz teraz może codziennie po kilka razy czasami chce z domu uciec) i ja też chcę ale co z tego jak nie mam siły... Jakaś masakra..
Ja już mięsko rozmrazam na jutro a mąż mi pisze ze zabiera mnie na obiad.. Fajnie nie muszę gotować [emoji3] a co do suszonych grzybow właśnie mnie naszło na bułeczki na parze z sosem grzybowym...mmmm

Tylko u mnie To w połowie wzdęcia:( ginka.mówiła że duży brzuch to w połowie wina progesteronu czyli w moim przypadku podwójnego bo biore luteine

Jejku ale straszny wieczor. Dzisiaj pisalyscie, ze macie stresa jak odchodza objawy ciazowe ja mam bardzo podobnie. Niby chce zeby wymioty i mdlosci odpuscily i dzisiaj wlasnie rano bylo wszystko ok. Oczywiście stres, ze cos nie tak i co...
Teraz wymiotuje jak kot i jestem zla, ze sie stresuje jak jest dobrze :)
Normalnie nie dogodzisz...

reklama
Do góry