reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam [emoji14]

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze [emoji14] Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.
Ja tez wieczorem zasypiam dość szybko i seksow nici w ostatnim czasie [emoji58]
Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
No no [emoji2] powiedz co sie bedziesz czaic [emoji2]

Powiem wam ze czuje sie dzis jakby mi ktos zasilanie odlaczyl [emoji58] czekam juz tylko jak za chwile mlody spac pojdzie a ja wtedy idę sie odprężyć w wannie ogladajac serial Most nad sundem [emoji7]
No i musze jeden odcinek Znakow obejrzec bo wczoraj przysnelam [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam :p

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze :p Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.

A ja z kolei wczoraj robiłam:)

To pomyślcie jak u nas jest.. Mąż wraca zazwyczaj okolo północy.. Gdzie ja już jestem w drugiej fazie snu... I jeszcze on cały czas chodzi za mną i mówi że wydzielam jakieś feromony bo sam mój zapach go pociąga.. I wszytsko super bo oboje mamy libido wysokie (chociaż mkaz teraz może codziennie po kilka razy czasami chce z domu uciec) i ja też chcę ale co z tego jak nie mam siły... Jakaś masakra..
Ja już mięsko rozmrazam na jutro a mąż mi pisze ze zabiera mnie na obiad.. Fajnie nie muszę gotować [emoji3] a co do suszonych grzybow właśnie mnie naszło na bułeczki na parze z sosem grzybowym...mmmm

Tylko u mnie To w połowie wzdęcia:( ginka.mówiła że duży brzuch to w połowie wina progesteronu czyli w moim przypadku podwójnego bo biore luteine

Jejku ale straszny wieczor. Dzisiaj pisalyscie, ze macie stresa jak odchodza objawy ciazowe ja mam bardzo podobnie. Niby chce zeby wymioty i mdlosci odpuscily i dzisiaj wlasnie rano bylo wszystko ok. Oczywiście stres, ze cos nie tak i co...
Teraz wymiotuje jak kot i jestem zla, ze sie stresuje jak jest dobrze :)
Normalnie nie dogodzisz...

reklama
Do góry