reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mnie martwi moja słabość. Przeszłam się kawałek i odwiedziłam dosłownie dwa sklepy i już jestem zmęczona i brzuch ciągnie :( obawiam się, że muszę porozmawiać z szefem o tym wyjeździe, bo chyba nie dam rady.

reklama
Mnie martwi moja słabość. Przeszłam się kawałek i odwiedziłam dosłownie dwa sklepy i już jestem zmęczona i brzuch ciągnie :( obawiam się, że muszę porozmawiać z szefem o tym wyjeździe, bo chyba nie dam rady.
Wiem, co czujesz bo ja mam kosmiczny spadek energii, zaczyna się po południu. Czasami to ani ręka ani nogą

Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]
20181117_174446.jpg

Załączniki

• 20181117_174446.jpg
    20181117_174446.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 353
Jak cie tak meczy slabosc to lepiej sie oszczędzać [emoji8]

Mnie dzis ogarnęła taka słabość. Sprzatalam mieszkanie etapami...poskladalam ciuchy i musialam sie polozyc, wrzucilam pranie i znow musialam usiasc, potem umylam lazienke i znow na łóżko padlam.. no masakra jak wszystko skonczylam to czulam sie jakbym wbiegla na to nasze 4 pietro z 10 razy... w ogole coraz ciężej mi sie wchodzi na gore...tym bardziej z zakupami, potem od razu padam na łóżko i dysze jak parowóz[emoji58] chyba musimy znalezc mieszkanie na parterze bo sie wykoncze [emoji58]

Wiem, co czujesz bo ja mam kosmiczny spadek energii, zaczyna się po południu. Czasami to ani ręka ani nogą
Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam :p

Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

Jak cie tak meczy slabosc to lepiej sie oszczędzać [emoji8]

Mnie dzis ogarnęła taka słabość. Sprzatalam mieszkanie etapami...poskladalam ciuchy i musialam sie polozyc, wrzucilam pranie i znow musialam usiasc, potem umylam lazienke i znow na łóżko padlam.. no masakra jak wszystko skonczylam to czulam sie jakbym wbiegla na to nasze 4 pietro z 10 razy... w ogole coraz ciężej mi sie wchodzi na gore...tym bardziej z zakupami, potem od razu padam na łóżko i dysze jak parowóz[emoji58] chyba musimy znalezc mieszkanie na parterze bo sie wykoncze [emoji58]
No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze :p Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.

Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam [emoji14]

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze [emoji14] Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.
Nic nie mów o seksach. A co to takiego? Mnie o 21 już nie ma :(

reklama
Do góry