Ewelina245
Fanka BB :)
Moja 5 lat[emoji12]No to identyko jak moja a ile ma lat? Moja 12 rok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja 5 lat[emoji12]No to identyko jak moja a ile ma lat? Moja 12 rok
Cieszę się że już Ci trochę lepiej...A co do badań to jestem pewna że będzie okDzięki kochane za wsparcie, już po uroczystości, jak przypuszczałam emocje wzięły górę i bez łez się nie obyło. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć.
Jednak nie będę tutaj smutków siać, teraz już mi lepiej trochę. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek wielki dzień i prenatalne nawet dziś mi się śniły z tym że we śnie te prenatalne były bez usg haha [emoji14] ciążowe sny robią swoje jak widać
Też liczę na dobre wieści, może już coś odnośnie płci się dowiem chociaż nie nastawiam się na toCieszę się że już Ci trochę lepiej...A co do badań to jestem pewna że będzie ok
Też liczę na dobre wieści, może już coś odnośnie płci się dowiem chociaż nie nastawiam się na to
Jakieś inne wizytujace na dniach?
Oj co to się dzieje ostatnio :/ a zdjęcie oczywiście wam wrzucę, wizyta na 17 więc myślę że o 18 się pochwale moim bobasemTrzymam kciuki za prenatalne czekamy na zdjecie juz duzego bobasa
U mnie dzisiaj tez niefajnie bo tata trafił do szpitala i nie wiadomo kiedy zaczna chociaż badac co mu dolega.
Super teraz myślę że co chwilę któraś będzie miała prenatalneJa równo za tydzień, w przyszła sobotę mam prenatalne.
Bardzo współczuję kochana [emoji22]Dzięki kochane za wsparcie, już po uroczystości, jak przypuszczałam emocje wzięły górę i bez łez się nie obyło. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć.
Jednak nie będę tutaj smutków siać, teraz już mi lepiej trochę. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek wielki dzień i prenatalne nawet dziś mi się śniły z tym że we śnie te prenatalne były bez usg haha [emoji14] ciążowe sny robią swoje jak widać