reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam
Jak to w końcu z tymi zwolnieniami do przodu?
Jak pójdę do doktora w piątek, to może wystawić L4 od poniedziałku?
W niedzielę za tydzień kończy mi się wychowawczy

Czy może coś wiecie o detektor tętna płodu? Warto??
Ja nie kupuje, niby mozna sie dzieki temu czasami uspokoic ale widzialam sporo przykładów gdzie dziewczyny nie potrafily znalezc tetna i panika od razu do szpitala a okazywalo sie ze wszystko dobrze [emoji6]
Jak dla mnie wiecej nerwów moza przez to miec [emoji6]

No to identyko jak moja a ile ma lat? Moja 12 rok
O widzisz, ja mam 11 i 13 latkę w domu :)
Dzisiaj młodsza wstała o 8.00 a starsza o 11.00 :D
Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((
Mam tak samo i też wizytę dopiero 26.11. Ale u mnie zaczyna się 12 tydzień więc może dlatego cycki odpuszczają.. I jeszcze trochę lekko podbarwionego śluzu od wczoraj :/

reklama
Dzięki kochane za wsparcie, już po uroczystości, jak przypuszczałam emocje wzięły górę i bez łez się nie obyło. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć.

Jednak nie będę tutaj smutków siać, teraz już mi lepiej trochę. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek wielki dzień i prenatalne :) nawet dziś mi się śniły z tym że we śnie te prenatalne były bez usg haha :p ciążowe sny robią swoje jak widać :p

Do góry