reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam
Jak to w końcu z tymi zwolnieniami do przodu?
Jak pójdę do doktora w piątek, to może wystawić L4 od poniedziałku?
W niedzielę za tydzień kończy mi się wychowawczy

Czy może coś wiecie o detektor tętna płodu? Warto??
Ja nie kupuje, niby mozna sie dzieki temu czasami uspokoic ale widzialam sporo przykładów gdzie dziewczyny nie potrafily znalezc tetna i panika od razu do szpitala a okazywalo sie ze wszystko dobrze [emoji6]
Jak dla mnie wiecej nerwów moza przez to miec [emoji6]

No to identyko jak moja a ile ma lat? Moja 12 rok
O widzisz, ja mam 11 i 13 latkę w domu :)
Dzisiaj młodsza wstała o 8.00 a starsza o 11.00 :D
Hej dziewczyny :) mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? :( czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię :((
Mam tak samo i też wizytę dopiero 26.11. Ale u mnie zaczyna się 12 tydzień więc może dlatego cycki odpuszczają.. I jeszcze trochę lekko podbarwionego śluzu od wczoraj :/

reklama
Dzięki kochane za wsparcie, już po uroczystości, jak przypuszczałam emocje wzięły górę i bez łez się nie obyło. Najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć.

Jednak nie będę tutaj smutków siać, teraz już mi lepiej trochę. Trzymajcie kciuki bo w poniedziałek wielki dzień i prenatalne :) nawet dziś mi się śniły z tym że we śnie te prenatalne były bez usg haha :p ciążowe sny robią swoje jak widać :p

Do góry