Pianistka1991
Fanka BB :)
Wszystko dobrze, na pewno! Głowa do góry [emoji6]Miałam tak z piersiami. Dziwne wiem ale ból piersi mnie uspokaja bo wiem że wszystko z dzidzia dobrze a dziś ? ehh nic ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko dobrze, na pewno! Głowa do góry [emoji6]Miałam tak z piersiami. Dziwne wiem ale ból piersi mnie uspokaja bo wiem że wszystko z dzidzia dobrze a dziś ? ehh nic ;(
Spokojnie nie panikuj napewno wszystko jest dobrze a który masz tydzień przypomnij mi? Ja mam wizytę dopiero 10 grudnia. Nic nie zrobimy musimy uzbroić się w cierpliwość
Tak, ja ostatnio bylam w czwartek a l4 dostalam od poniedzialku i w piatek jeszcze szlam do pracyWitam
Jak to w końcu z tymi zwolnieniami do przodu?
Jak pójdę do doktora w piątek, to może wystawić L4 od poniedziałku?
W niedzielę za tydzień kończy mi się wychowawczy
To juz jest wlasnie ten czas kiedy te męczące objawy zazwyczaj ustępują [emoji6] u mnie tak właśnie bylo w pierwszej ciąży, poczatek 12tc i skonczyly sie dolegliwości [emoji6] nic tylko sie cieszyć [emoji6]U mnie dzisiaj 11tydz + 4dni. Dzięki za wsparcie
Super wszystkiego najlepszego [emoji322] [emoji320]Witaj i gratulacje. Też mam 35 lat od wczoraj skończone[emoji12]
Sent from my LG-M200 using Forum BabyBoom mobile app
Ja nie kupuje, niby mozna sie dzieki temu czasami uspokoic ale widzialam sporo przykładów gdzie dziewczyny nie potrafily znalezc tetna i panika od razu do szpitala a okazywalo sie ze wszystko dobrze [emoji6]Czy może coś wiecie o detektor tętna płodu? Warto??
O widzisz, ja mam 11 i 13 latkę w domuNo to identyko jak moja a ile ma lat? Moja 12 rok
Mam tak samo i też wizytę dopiero 26.11. Ale u mnie zaczyna się 12 tydzień więc może dlatego cycki odpuszczają.. I jeszcze trochę lekko podbarwionego śluzu od wczoraj :/Hej dziewczyny mam dziś od rana jakiś dziwny humor tzn zły. Od początku ciąży bolą mnie piersi a dziś? Nic macie czasem strach że z dzieckiem coś nie tak? Że przestało serce bić ? czy tylko ja tak panikuj? wizytę u gin mam dopiero na 26 list. Strasznie się martwię (