reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@Nati88 przy okazji szykować walizki do szpitala na pewno będę pisać o tym ;)

Widzialyscie reklamę z chłopcem który pod choinka znajduje telefon, a potem mama go zawozi do ojca i nie wchodzi z nim.... Reklama sieci komórkowej...
Za każdym razem rycze na niej, i to samo przy reklamie zalando tej co śpiewają cicha noc...
Nie daję rady, strasznie placząca się teraz zrobiłam...
Tez teraz jestem placzek :)
Reklam nie widzialam, bi tv nie mam [emoji23] i jakos chyba ostatnio okazji nie mialam

reklama
Hej hej!
No i w końcu jestem po długo wyczekiwanej pierwszej wizycie! [emoji3526]
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]
IMG_20181116_143940.jpeg

Załączniki

• IMG_20181116_143940.jpeg
    IMG_20181116_143940.jpeg
    64,7 KB · Wyświetleń: 263
Eliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada

Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(

Hej hej!
Ciąża wg OM 8+0 wg USG 7+5. Dzidzia ma 14,38mm! Normalnie gigant co nie?[emoji41] Serduszko bije jak dzwoń, 150/m.
Generalnie wszystko prawidłowo, nic tylko cieszyć się ciążą [emoji3526] szereg badań do zrobienia i kolejna wizyta 21 grudnia.

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Gratulacje :) ;* piękny brzdąc :)

Eliza gratulacje.
Ja na wizytę ide we wtorek i co? też się pochwalę:-)
Chciałam spytać o poród a dokładnie CC. Pierwsze 2 ciąże sn. Ostatnia CC. Czy teraz też mogę liczyć na CC? Jak myślicie? Jak to u was wyglada
Dziękuję, czekam na wieści co u Ciebie w brzuszku [emoji3526]

Dziewczyny jak ja się zle czuje :(;(;(
Dzisiaj mam mdlosci level hard :(
A do tego jestem taka słaba ! Czuje się jak po najgorszej grypie i jakimś 10 dniowym antybiotyku :( zrobię coś i muszę sie od razu położyć :((((
Czy tylko ja mam taki dzień ? :(:(:(
Wczoraj wieczorem po raz pierwszy miałam taki kryzys... Myślałam że zwariuję, dziś na szczęście znów czuję się dobrze [emoji4] połóż się i odpoczywaj, nawet nie próbuj nic robić bo szkoda energii. A jutro musi być lepiej [emoji3526]

reklama
Hej hej!

Pozdrawiam wszystkie mamusie [emoji11]Zobacz załącznik 917088
Super [emoji7][emoji7]

Do góry