reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Gratuluje wystepu [emoji122][emoji122]
Jaki piękny i duzy [emoji7][emoji7][emoji7] nie ogarniam ze moje maleństwo juz pewnie wyglada podobnie i ze juz takie duze

Rosną pchełki jak na drożdżach [emoji6] lekarz zaczął badanie i maluszek był spokojny, usłyszałam tylko "pewnie zaraz się dziecko obudzi" i chwilę później zaczęło fikać [emoji23] cudny widok[emoji38]

reklama
Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854
Super :) fajne uczucie zobaczyć poraz pierwszy jak maleństwo rusza sobie rączkami i nóżkami :)

Rosną pchełki jak na drożdżach [emoji6] lekarz zaczął badanie i maluszek był spokojny, usłyszałam tylko "pewnie zaraz się dziecko obudzi" i chwilę później zaczęło fikać [emoji23] cudny widok[emoji38]
Ja na chwile zamarlam. Lekarz nie mogl dobudzic mojego babla :) i chyba zobaczyl moje przerażenie i od razu mi pokazal serducho a dopiero pozniej budzil lenia :)

Juz sie nie moge doczekac prenatalnych [emoji38] tez chce taki widok takiego duzego juz dziecia [emoji7]

Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
O jejku!! Zazdroszczę! Gratuluję [emoji7] Jaki to już piekny widok. Ja ostatnio podgladalam maluszka w 7+6, więc przeżyję pewnie szok na prenatalnych w 12+0 :)
:) Moja córka urodziła się 01.08 a syn 08.01 także czasami to muszę się zastanoić jakią datę do kogo mam przypisać :D
O moja data urodzenia 08.01 ;)
Juz sie nie moge doczekac prenatalnych [emoji38] tez chce taki widok takiego duzego juz dziecia [emoji7]
Ja tezzzz :) chyba dopiero wtedy do mnei dotrze że takie cudo we mnie rośnie ;)

Gratki[emoji4]

Hehe śliczny misio:)

reklama
Mam wyniki! Hemoglobina prawie 14 :-D tsh 1,3 :-D mocz idealny :-D i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać :-D

Do góry