reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Gratuluje wystepu [emoji122][emoji122]
Jaki piękny i duzy [emoji7][emoji7][emoji7] nie ogarniam ze moje maleństwo juz pewnie wyglada podobnie i ze juz takie duze

Rosną pchełki jak na drożdżach [emoji6] lekarz zaczął badanie i maluszek był spokojny, usłyszałam tylko "pewnie zaraz się dziecko obudzi" i chwilę później zaczęło fikać [emoji23] cudny widok[emoji38]

reklama
Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854
Super :) fajne uczucie zobaczyć poraz pierwszy jak maleństwo rusza sobie rączkami i nóżkami :)

Rosną pchełki jak na drożdżach [emoji6] lekarz zaczął badanie i maluszek był spokojny, usłyszałam tylko "pewnie zaraz się dziecko obudzi" i chwilę później zaczęło fikać [emoji23] cudny widok[emoji38]
Ja na chwile zamarlam. Lekarz nie mogl dobudzic mojego babla :) i chyba zobaczyl moje przerażenie i od razu mi pokazal serducho a dopiero pozniej budzil lenia :)

Juz sie nie moge doczekac prenatalnych [emoji38] tez chce taki widok takiego duzego juz dziecia [emoji7]

Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
O jejku!! Zazdroszczę! Gratuluję [emoji7] Jaki to już piekny widok. Ja ostatnio podgladalam maluszka w 7+6, więc przeżyję pewnie szok na prenatalnych w 12+0 :)
:) Moja córka urodziła się 01.08 a syn 08.01 także czasami to muszę się zastanoić jakią datę do kogo mam przypisać :D
O moja data urodzenia 08.01 ;)
Juz sie nie moge doczekac prenatalnych [emoji38] tez chce taki widok takiego duzego juz dziecia [emoji7]
Ja tezzzz :) chyba dopiero wtedy do mnei dotrze że takie cudo we mnie rośnie ;)

Gratki[emoji4]

Hehe śliczny misio:)

reklama
Mam wyniki! Hemoglobina prawie 14 :-D tsh 1,3 :-D mocz idealny :-D i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać :-D

Do góry