reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mam wyniki! Hemoglobina prawie 14 :-D tsh 1,3 :-D mocz idealny :-D i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać :-D
Świetnie :) tez mam zawsze stresa jak mam na wyniki spojrzeć

reklama
Mam wyniki! Hemoglobina prawie 14 :-D tsh 1,3 :-D mocz idealny :-D i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać :-D
No widzisz;) też mam toxo ujemne. Lekarka mówiła ze.dużo kobiet nie przechodzilo toxo i nie ma się czym martwic

Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854
Gratulacje z występu i jeszcze większe z dzidzi ale duży już .... Ja jeszcze muszę tyle poczekać do podglądu ....

Cześć dziewczyny nie było mnie 2 dni a to ponad 300 postów.. Nie wiem kiedy nadrobię.. Wszytsko wizytujacym gratuluję i cieszę się że wszytsko ok..
Pisalyscie o wadze dzieci :) mój był prawie jak mamusia bo ja miałam 49cm i 2600g a mój w terminie też miał 2600g i 50 cm :)
U mnie waga leci w dół ale z synkiem też leciała.. A mam pytanie do mam które będą miały już kolejne dzieciątko.. Czy wasze ciążę różniły się od siebie i moglyscie z tego wnioskowac że będzie inna płeć??

Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]

A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania :)

Super:) już taki duży człowieczek:)
Ja ciagle nie mogę się nadziwić, ze jeszcze chwile temu miałyśmy w brzuchach zaledwie kropeczki, a teraz już małe człowieczki są widoczne. No życie jest niesamowite:)

Potrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?

Pianistka, a jak z Twoim terminem? Nadal nic się nie zmieniło podczas usg? Masz na 6.06 czy 5.06? Już mi się pomieszało jak to u Ciebie:)

Super:) już taki duży człowieczek:)
Ja ciagle nie mogę się nadziwić, ze jeszcze chwile temu miałyśmy w brzuchach zaledwie kropeczki, a teraz już małe człowieczki są widoczne. No życie jest niesamowite:)
Też mnie to fascynuje. [emoji4] ja na codzień nie jestem jakoś mocno ckliwa i wylewna, ale jak widzę takiego Bąbla to serce mięknie [emoji4][emoji4][emoji4] cudne te nasze Dzidziolki [emoji39][emoji39][emoji39]

reklama
Do góry