Świetnie tez mam zawsze stresa jak mam na wyniki spojrzećMam wyniki! Hemoglobina prawie 14 tsh 1,3 mocz idealny i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać
reklama
No widzisz też mam toxo ujemne. Lekarka mówiła ze.dużo kobiet nie przechodzilo toxo i nie ma się czym martwicMam wyniki! Hemoglobina prawie 14 tsh 1,3 mocz idealny i cała reszta, ktora już znam (jeszcze kilka wyników nie przyszło) mam ok. Tylko toxo nadal ujemne...ale tego się spodziewałam ;-) Dziewczyny ale ulga...bałam się spojrzeć na wyniki...kazałam mężowi sprawdzać
Vivienne 1
Fanka BB :)
Gratulacje z występu i jeszcze większe z dzidzi ale duży już .... Ja jeszcze muszę tyle poczekać do podglądu ....Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]
A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854
Grabcia123
Cześć dziewczyny nie było mnie 2 dni a to ponad 300 postów.. Nie wiem kiedy nadrobię.. Wszytsko wizytujacym gratuluję i cieszę się że wszytsko ok..
Pisalyscie o wadze dzieci mój był prawie jak mamusia bo ja miałam 49cm i 2600g a mój w terminie też miał 2600g i 50 cm
U mnie waga leci w dół ale z synkiem też leciała.. A mam pytanie do mam które będą miały już kolejne dzieciątko.. Czy wasze ciążę różniły się od siebie i moglyscie z tego wnioskowac że będzie inna płeć??
Pisalyscie o wadze dzieci mój był prawie jak mamusia bo ja miałam 49cm i 2600g a mój w terminie też miał 2600g i 50 cm
U mnie waga leci w dół ale z synkiem też leciała.. A mam pytanie do mam które będą miały już kolejne dzieciątko.. Czy wasze ciążę różniły się od siebie i moglyscie z tego wnioskowac że będzie inna płeć??
Silje1008
Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]
A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania
Super już taki duży człowieczek
Ja ciagle nie mogę się nadziwić, ze jeszcze chwile temu miałyśmy w brzuchach zaledwie kropeczki, a teraz już małe człowieczki są widoczne. No życie jest niesamowite
Potrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?
Silje1008
Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]
Pianistka, a jak z Twoim terminem? Nadal nic się nie zmieniło podczas usg? Masz na 6.06 czy 5.06? Już mi się pomieszało jak to u Ciebie
Pianistka1991
Też mnie to fascynuje. [emoji4] ja na codzień nie jestem jakoś mocno ckliwa i wylewna, ale jak widzę takiego Bąbla to serce mięknie [emoji4][emoji4][emoji4] cudne te nasze Dzidziolki [emoji39][emoji39][emoji39]Super już taki duży człowieczek
Ja ciagle nie mogę się nadziwić, ze jeszcze chwile temu miałyśmy w brzuchach zaledwie kropeczki, a teraz już małe człowieczki są widoczne. No życie jest niesamowite
Pianistka1991
6.06 z OM a 5.06 wyszło z USG, ostatecznie leksrz wpisał 6 w kartę ciążyPianistka, a jak z Twoim terminem? Nadal nic się nie zmieniło podczas usg? Masz na 6.06 czy 5.06? Już mi się pomieszało jak to u Ciebie
reklama
Pianistka1991
Zleci nie wiadomo kiedy, zobaczysz!! [emoji4]Gratulacje z występu i jeszcze większe z dzidzi ale duży już .... Ja jeszcze muszę tyle poczekać do podglądu ....