Silje1008
Fanka BB :)
Może nie będzie tak kopać później [emoji23] mój bąbel urządził taki taniec, że aż strach za parę tygodni [emoji28]
Pobudzony po występach) albo jeszcze tańcował
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie będzie tak kopać później [emoji23] mój bąbel urządził taki taniec, że aż strach za parę tygodni [emoji28]
Ja w dniu pogrzebu mojego taty wiedziałam 4 dni o ciąży. Na pogrzebie byłam, ale tylko na początku mszy, bo najzwyczajniej w świecie zrobiło mi się słabo. Jak wyszłam z kościoła to już nie wróciłam. Byłam tylko na cmentarzu...Potrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?
Najpierw była wizyta, a później koncert więc u ginekologa rozgrzewał się do występu [emoji41][emoji41][emoji41]Pobudzony po występach) albo jeszcze tańcował
Śliczny widok[emoji7][emoji7] ja wizytuję jutro [emoji813]️Witam się po dlugim dniu, Dzidziolek zaliczył pierwszy, bardzo udany występ publiczny [emoji41] a ja "cierpiałam dla sztuki" bo pokłułam sobie rano palec glukometrem i bolało podczas grania. Widział ktoś mój mózg może? [emoji849][emoji849][emoji849]
A o 15.00 byłam na wizycie, Pchełka ma 4.26 cm, serducho 168 uderzeń na minutę, fikanie raczkami i nózkami też zaliczone podczas badania
A oto i ta Pchła!! [emoji7]Zobacz załącznik 916854
Potrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?
Kochana taki pogrzeb to.zwykle tragiczne przeżycie .... tym bardziej dziecka. Emocje płacz cała oprawa.... Ja na Twoim miejscu nie poszlabym a pomodlilabym się w domu.... nie wiadomo jak zareagujesz..... Ale to twoja decyzja.zrobisz jak uważaszPotrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?
6.06 z OM a 5.06 wyszło z USG, ostatecznie leksrz wpisał 6 w kartę ciąży
Uważam, że jeśli czujesz potrzebę to koniecznie idź. Nie zwracaj uwagi na zabobony.Potrzebuję waszej porady, w sobotę jest pogrzeb maleńkiej Anastazji i teraz mam wątpliwości czy powinnam iść. Nie wierzę w żadne zabobony, w ogóle nie jestem z osób wierzących. Czujję potrzebę pójścia, w końcu to bliska rodzina . Co myślicie?
Na pewno [emoji6] kiedy masz następna wizytę?No to podobnie mamy, może mój bąbelek już wielkościowe do Teojego podobny
Ja mialam pierwszy cc bo nie było postępu porodu 27 godzin bóli krzyżowych i 5 cm. A drugi udalo się naturalnie i nie chcieli cc robic.Natomiast ja nie wyobrażam sobie rodzic sn. Jeśli poprzednie cc nie będzie wskazaniem do kolejnej to będę musiała iść prywatnie.