reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja też paliłam, pamiętam jak wyszłam pewnego popołudnia na balkon i tak sobie pomyślałam , że coś czuję iż to będą moje ostatnie chwile z papierosem, dwa dni później zrobilam test i od tamtej pory nie myślę o tym już

Ja również paliłam i po teście rzuciłam.
Nie powiem, pierwsze dwa tygodnie to była masakra, a teraz czuje się jakbym nigdy nie paliła:). Ja lubię palić niestety, także wydaje mi się, ze po porodzie i okresie karmienia wrócę do tego:/

Wytrzymasz [emoji6] ja ostatnia fajke wypalilam w kilka godzin przed testem (co do dzis sobie wyrzycam ze moglam nie zapalic tej ostatniej fajki, ze moze to bylo przyczyną wady serduszka mlodego chociaz lekarz mowil ze raczej nie..), potem niestety wrocilam do fajek ale rzuciłam w 2015 i do teraz dzielnie sie trzymam [emoji123]Na prenatalnych ci powinni skorygowac i pewnie tego bedziesz sie miala trzymac [emoji6]Oo duza dzidzia byla [emoji12] moj sie urodzil malusi, dwa dni po terminie a ważył 3050 i tylko 48cm mial [emoji12]

A nie uznali Twojego synka za hipotrofika? Z powodu wzrostu oczywiście. Długość poniżej 50 cm to jest hipotrofia:/

Będziesz pokazywać ten pierwszy wysoki wynik, czy nie? Ja bym nie pokazała ;)

Produkty pren*alen są dostępne w ciąży, są tabletki do ssania, syrop i spray do nosa, nazwa bez gwiazdki ale uznało mi nazwę za spam :p

No i super, trzeba być z siebie dumnym, tak trzymaj

Ja karmiłam syna będąc z córką w ciąży, sam się odstawił w 14tyg ciąży, mleko smak zmieniło i juz nie chciał, ale za to wrócił do karmienia jak się córka urodziła, chyba jej zazdrościł ;)

Witaj :) zapraszamy

Ja wróciłam z zakupami, zjadłam drugie śniadanie i leżę, a powinnam zabrać się za obiad, żeby syn zjadł jak wróci ze szkoły po 12

Ja też gorzej śpię, nie mogę się ułożyć, chyba czas kupić rogala, w każdej ciąży używałam, gdyby nie ta poduszka, to nie wiem jak bym dała radę

Niech mnie ktoś kopnie porządnie w tyle, żebym się wzięła wreszcie za robotę.

Robie dzisiaj na obiad kapuśniak i makaron po chińsku. A u Was co będzie dzisiaj?

Ja przypaliłam kurczaka na patelni:)))) do tego na szczęście nierozgotowany ryż ;)

Ja również paliłam i po teście rzuciłam.
Nie powiem, pierwsze dwa tygodnie to była masakra, a teraz czuje się jakbym nigdy nie paliła:). Ja lubię palić niestety, także wydaje mi się, ze po porodzie i okresie karmienia wrócę do tego:/
Ja właśnie też myślę że po porodzie wrócę do fajek ale z drugiej strony.to głupota ostatnia jest

@baby_55 muszę pokazać, nie mam wyjścia bo to jedyny oficjalny wynik na papierze, razem z całą resztą.... :( to późniejsze 88 i 92 to tylko mierzenie cukru u sąsiadki ;)

Bo i powinnaś pokazać dla dobra Twojego dziecka:) Panietaj, ze jeśli wyjdzie Ci cukrzyca to nie ma co oszukiwać wynikow, bo oszukujesz tylko siebie i dzieciątko. Nie lekarza:))

Cześć dziewczyny, można dołączyć? Dziś wg usg mam 9t4d jest to moja druga ciaza ale pierwsza niestety obumarła w maju br. Obecnie jestem na acardzie i duphastonie plus witaminy metylowane i Euthyrox. Widzę ze wiele z was ma ten sam problem co ja: cukier na czczo w 6tyg. 102, lekarz kazał zrobic krzywa i jej wyniki to 95, po godzinie 152, a po dwóch godzinach 110, czyli niby wszystko w normie, ale na czczo za wysoki..

Cześć:) gratulacje:)

reklama
Do góry