reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dzien dobry [emoji257]
Haha [emoji23] czy ty przypadkiem nie jestes moja siostrą ? [emoji23][emoji23] bo moja siostra zawsze tak do mnie mowi "a ti ti robaczku" [emoji23][emoji23][emoji23]A ti ti robaczku. Kciuki zacisniete[emoji4][emoji4] Dobrze sie czujesz? Nic nie dolega ?
Bardzo mi przykro ze to cie spotkalo, ale wierze ze wasze aniolki nad wami czuwaja i ześlą wam w końcu swojego braciszka lub siostre ktora z wami juz zostanie [emoji8][emoji8][emoji8]Mimo wszystko cała trójka zostanie na zawsze chociaż mam nadzieję że przynajmniej jedno zostanie realnie
Kciuki za krzywa [emoji110][emoji110][emoji8]Melduje sie na pokladzie. Leze juz w lozku, gromada śpi, chwila oddechu. Dziewczyny ja mam jutro krzywą i boje sie jak cholera..... Na kolacje zjadlam salate zieloną z rzodkiewką i jogurtem naturalnym. I mnie cholera mdli. Ja nie wiem co mi sie dzieje moze to z nerwow.
@asiakkk94 glowa do gory Twoje aniolki nad Toba czuwaja. Poprostu maja w stosunku co do Ciebie wielki plan. I jeszcze to nie byl ten czas. Bede czekac na dzien kiedy tu wpadniesz i napiszesz dziewczyny "mamy to" i wszystko jest ok.
Dziewczyny piszecie o jedzeniu a mnie mdli ale przeczytalam szprotki i na jezyku czuje juz smak, masakra jak żyć ja sie pytam.
Z innej beczki ktoraś mamuska jutro wizytuje?
Kciuki mooocne [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]Ja mam wizytę
Kciuki [emoji6] tez sie musze wybrac ale czekam na termin z pzu [emoji57]Witajcie :-)
@Justyś30 @Madelaine701 @Wiol86 kciuki za wizyty.
Ja mam dziś wizytę...ale u okulisty ;-)
Mnie piersi nie bola od poczatku 7tc [emoji6]Tak się stresuje dziś mi się śniło dzidzius w brzuchu już miałam taki duży brzuch i kopał piersi przestały boleć a wizyta dopiero w piątek
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] dzis tez na prenatalne sie umawiasz ? Daj znac czy tam gdzie pytalam [emoji12]dzień dobry dziewczynki dzis zaczynam 10+0 i mam wizyte na 15:20 nie mogę się doczekać
Ciekawa jestem co lekarz na to [emoji848]Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Podobnie do mnie [emoji12] ja tak samo w pierwszej ciąży zaraz po tescie odrzucilam fajki, oddalam koleżance [emoji12] a tez palilam duzo bo nawet dwie paczki dziennie[emoji57]Nie było tak źle w niedzielę zrobiłam test i wyrzucilam wszystkie fajki jakie miałam.... nie kupilam.... chata to nigdy nie była tak wysprzatana[emoji6] no i rano najgorzej.... Ale daje radę.... już trzy tygodnie.... A paliłam sporo bo ponad paczkę nieraz
Pianistka1991
Witaj na forum, rozgość się [emoji5]Hej dziewczyny Jestem nowa podczytuje was pare dni, mam nadzieję że moge do was dołączyć?
Dziś zaczynam 8tc.
Vivienne 1
Masakra z tymi fajkami. A najgorsze jest to że ja lubiłam palić...Ale wiadomo dziecko ważniejsze....Dzien dobry [emoji257]Haha [emoji23] czy ty przypadkiem nie jestes moja siostrą ? [emoji23][emoji23] bo moja siostra zawsze tak do mnie mowi "a ti ti robaczku" [emoji23][emoji23][emoji23]Bardzo mi przykro ze to cie spotkalo, ale wierze ze wasze aniolki nad wami czuwaja i ześlą wam w końcu swojego braciszka lub siostre ktora z wami juz zostanie [emoji8][emoji8][emoji8]Kciuki za krzywa [emoji110][emoji110][emoji8]Kciuki mooocne [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]Kciuki [emoji6] tez sie musze wybrac ale czekam na termin z pzu [emoji57]Mnie piersi nie bola od poczatku 7tc [emoji6]Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] dzis tez na prenatalne sie umawiasz ? Daj znac czy tam gdzie pytalam [emoji12]Ciekawa jestem co lekarz na to [emoji848]Podobnie do mnie [emoji12] ja tak samo w pierwszej ciąży zaraz po tescie odrzucilam fajki, oddalam koleżance [emoji12] a tez palilam duzo bo nawet dwie paczki dziennie[emoji57]
Wyhdzie Wam to na zdrowieMasakra z tymi fajkami. A najgorsze jest to że ja lubiłam palić...Ale wiadomo dziecko ważniejsze....
Vivienne 1
To napewno[emoji4]Wyhdzie Wam to na zdrowie
w_karolcia
Hej dziewczyny. Zmieniłam nazwę z „karolcia_22ciezko”. Dziś idę na wizytę zobaczyć czy wszystko się oczyściło
reklama
Madelaine701
Ano blisko siebie, ja już nie wiem który termin traktować jako ten właściwyJa jutro wizyta tez bede sie na orenatalne umawiac mamy chyba bardzi zblizone terminy bo u mnie wg om 13.06