reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzien dobry [emoji257]
A ti ti robaczku. Kciuki zacisniete[emoji4][emoji4] Dobrze sie czujesz? Nic nie dolega ?
Haha [emoji23] czy ty przypadkiem nie jestes moja siostrą ? [emoji23][emoji23] bo moja siostra zawsze tak do mnie mowi "a ti ti robaczku" [emoji23][emoji23][emoji23]
Mimo wszystko cała trójka zostanie na zawsze chociaż mam nadzieję że przynajmniej jedno zostanie realnie
Bardzo mi przykro ze to cie spotkalo, ale wierze ze wasze aniolki nad wami czuwaja i ześlą wam w końcu swojego braciszka lub siostre ktora z wami juz zostanie [emoji8][emoji8][emoji8]
Melduje sie na pokladzie. Leze juz w lozku, gromada śpi, chwila oddechu. Dziewczyny ja mam jutro krzywą i boje sie jak cholera..... Na kolacje zjadlam salate zieloną z rzodkiewką i jogurtem naturalnym. I mnie cholera mdli. Ja nie wiem co mi sie dzieje moze to z nerwow.
@asiakkk94 glowa do gory Twoje aniolki nad Toba czuwaja. Poprostu maja w stosunku co do Ciebie wielki plan. I jeszcze to nie byl ten czas. Bede czekac na dzien kiedy tu wpadniesz i napiszesz dziewczyny "mamy to" i wszystko jest ok.
Dziewczyny piszecie o jedzeniu a mnie mdli ale przeczytalam szprotki i na jezyku czuje juz smak, masakra jak żyć ja sie pytam.
Z innej beczki ktoraś mamuska jutro wizytuje?
Kciuki za krzywa [emoji110][emoji110][emoji8]
Kciuki mooocne [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]
Witajcie :-)
@Justyś30 @Madelaine701 @Wiol86 kciuki za wizyty.
Ja mam dziś wizytę...ale u okulisty ;-)
Kciuki [emoji6] tez sie musze wybrac ale czekam na termin z pzu [emoji57]
Tak się stresuje dziś mi się śniło dzidzius w brzuchu już miałam taki duży brzuch i kopał ;) piersi przestały boleć a wizyta dopiero w piątek:(
Mnie piersi nie bola od poczatku 7tc [emoji6]
dzień dobry dziewczynki :) dzis zaczynam 10+0 i mam wizyte na 15:20 :) nie mogę się doczekać:)
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] dzis tez na prenatalne sie umawiasz ? Daj znac czy tam gdzie pytalam [emoji12]
Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Ciekawa jestem co lekarz na to [emoji848]
Nie było tak źle w niedzielę zrobiłam test i wyrzucilam wszystkie fajki jakie miałam.... nie kupilam.... chata to nigdy nie była tak wysprzatana[emoji6] no i rano najgorzej.... Ale daje radę.... już trzy tygodnie.... A paliłam sporo bo ponad paczkę nieraz
Podobnie do mnie [emoji12] ja tak samo w pierwszej ciąży zaraz po tescie odrzucilam fajki, oddalam koleżance [emoji12] a tez palilam duzo bo nawet dwie paczki dziennie[emoji57]

Dzien dobry [emoji257]Haha [emoji23] czy ty przypadkiem nie jestes moja siostrą ? [emoji23][emoji23] bo moja siostra zawsze tak do mnie mowi "a ti ti robaczku" [emoji23][emoji23][emoji23]Bardzo mi przykro ze to cie spotkalo, ale wierze ze wasze aniolki nad wami czuwaja i ześlą wam w końcu swojego braciszka lub siostre ktora z wami juz zostanie [emoji8][emoji8][emoji8]Kciuki za krzywa [emoji110][emoji110][emoji8]Kciuki mooocne [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]Kciuki [emoji6] tez sie musze wybrac ale czekam na termin z pzu [emoji57]Mnie piersi nie bola od poczatku 7tc [emoji6]Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] dzis tez na prenatalne sie umawiasz ? Daj znac czy tam gdzie pytalam [emoji12]Ciekawa jestem co lekarz na to [emoji848]Podobnie do mnie [emoji12] ja tak samo w pierwszej ciąży zaraz po tescie odrzucilam fajki, oddalam koleżance [emoji12] a tez palilam duzo bo nawet dwie paczki dziennie[emoji57]
Masakra z tymi fajkami. A najgorsze jest to że ja lubiłam palić...Ale wiadomo dziecko ważniejsze....

Eh dziewczyny żeby mi sie dzisiaj tak chcialo jak mi sie nie chce :(
Przyszlam do domu zjadlam sniadanie i wstac z lozka nie moge :( a tyle mam sprzatania... I jeszcze ide na zajecia dla maluchow z synkiem na 14. Jakos mi brak sil

A ja się ciągle nie wysypiam, mam głupie sny, budzę się w nocy. Chodzę jak zombie w dzień :( Ja jutro lecę zbadać cukier, ale nie mam dobrych odczuć.

reklama
Do góry