reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na wieści [emoji4] ja muszę wytrzymać do 1 grudnia i nie wariować. Muszę przyjąć do wiadomości, że ciąża jest dla mnie łaskawa i nie doszukiwać się problemów tam, gdzie ich nie ma.

reklama
Hej dziewczyny[emoji3] trzymam kciuki za te co dzisiaj mają wizyty i te co na badania idą. Dla mnie najgorsza bedzie krzywa...i mam nadzieję że będę robic pozniej jak mi już te mdłości miną.
Mi właśnie mąż zadzwonił że mu ktoś w samochód uderzył...dobrze że jechał swoim ...nie lubię takich wieści [emoji853]
Ja nigdy krzywej nie lubiłam . Zawsze po wypiciu mi slabo. I mdli mnie. W poprzedniej ciazy wrecz malo nie zwymiotowalam.
Przedemna 2 osoby wiec niedlugo ja[emoji4] i pozniej czekamy.

Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
A lekarz Ci mówił, że jakie granice są akceptowalne? Ja chyba jestem szczęściarą, bo miałam 77 A wieczorem przed pobraniem nawet wypiłem słodka warkę 0 procentową [emoji3]

Cześć dzieczyny [emoji4] szykuje sie właśnie do pracy mam na 9 ale nie chce mi sie strasznie. Dalej walcze z przeziębieniem katar i kaszel, mowie przed nos i czuje sie strasznie oslabiona nie wiem jak dam rade do 18 ...

Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Ja kilka dni wstecz mialam 102.pozniej lekka dieta i miescilam sie w normie. Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie. Ale nie mam złudzeń [emoji26][emoji26][emoji26]

Cześć dzieczyny [emoji4] szykuje sie właśnie do pracy mam na 9 ale nie chce mi sie strasznie. Dalej walcze z przeziębieniem katar i kaszel, mowie przed nos i czuje sie strasznie oslabiona nie wiem jak dam rade do 18 ...
Uuu wspolczuje kijowego samopoczucia. Mam nadzieje ze wytrzymasz do konca. [emoji26]

reklama
Dziewczyny A propo bólu piersi to w poprzednich ciążach mnie nie bolały... zaczęły dopiero pozniej jak już było bliżej porodu. Więc to nie reguła. Dużo objawów nie miałam. Ale mdłości i wymioty zawsze.
Ja uważam że nie ma co sie stresowac jak coś przestaje boleć. Są przecież rozne etapy ciąży i w każdym moze nas boleć co innego [emoji16] w pierwszej ciąży pamiętam potworny ból żeber jak mi zaczął brzuch rosnąć i po porodzie jak wracały do swojego miejsca tez bolały A już w drugiej ciąży tego nie miałam.

Do góry