reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na wieści [emoji4] ja muszę wytrzymać do 1 grudnia i nie wariować. Muszę przyjąć do wiadomości, że ciąża jest dla mnie łaskawa i nie doszukiwać się problemów tam, gdzie ich nie ma.

reklama
Hej dziewczyny[emoji3] trzymam kciuki za te co dzisiaj mają wizyty i te co na badania idą. Dla mnie najgorsza bedzie krzywa...i mam nadzieję że będę robic pozniej jak mi już te mdłości miną.
Mi właśnie mąż zadzwonił że mu ktoś w samochód uderzył...dobrze że jechał swoim ...nie lubię takich wieści [emoji853]
Ja nigdy krzywej nie lubiłam . Zawsze po wypiciu mi slabo. I mdli mnie. W poprzedniej ciazy wrecz malo nie zwymiotowalam.
Przedemna 2 osoby wiec niedlugo ja[emoji4] i pozniej czekamy.

Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
A lekarz Ci mówił, że jakie granice są akceptowalne? Ja chyba jestem szczęściarą, bo miałam 77 A wieczorem przed pobraniem nawet wypiłem słodka warkę 0 procentową [emoji3]

Cześć dzieczyny [emoji4] szykuje sie właśnie do pracy mam na 9 ale nie chce mi sie strasznie. Dalej walcze z przeziębieniem katar i kaszel, mowie przed nos i czuje sie strasznie oslabiona nie wiem jak dam rade do 18 ...

Cukier 92, koncertowe wstrzelenie się w górną granicę normy która kwalifikuje się do krzywej [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Ja kilka dni wstecz mialam 102.pozniej lekka dieta i miescilam sie w normie. Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie. Ale nie mam złudzeń [emoji26][emoji26][emoji26]

Cześć dzieczyny [emoji4] szykuje sie właśnie do pracy mam na 9 ale nie chce mi sie strasznie. Dalej walcze z przeziębieniem katar i kaszel, mowie przed nos i czuje sie strasznie oslabiona nie wiem jak dam rade do 18 ...
Uuu wspolczuje kijowego samopoczucia. Mam nadzieje ze wytrzymasz do konca. [emoji26]

reklama
Dziewczyny A propo bólu piersi to w poprzednich ciążach mnie nie bolały... zaczęły dopiero pozniej jak już było bliżej porodu. Więc to nie reguła. Dużo objawów nie miałam. Ale mdłości i wymioty zawsze.
Ja uważam że nie ma co sie stresowac jak coś przestaje boleć. Są przecież rozne etapy ciąży i w każdym moze nas boleć co innego [emoji16] w pierwszej ciąży pamiętam potworny ból żeber jak mi zaczął brzuch rosnąć i po porodzie jak wracały do swojego miejsca tez bolały A już w drugiej ciąży tego nie miałam.

Do góry