reklama
Pewnie po tych prenatalnych wszystko sie wyjasniAno blisko siebie, ja już nie wiem który termin traktować jako ten właściwy
Chociaz terminy czesto sie zmieniają. Ja niby urodzilam synka dwa tyg przed terminem a wazyl pinad 4kg wiec watpie zeby to bylo az 2 tyg przed
Madelaine701
Fanka BB :)
Ja też paliłam, pamiętam jak wyszłam pewnego popołudnia na balkon i tak sobie pomyślałam , że coś czuję iż to będą moje ostatnie chwile z papierosem, dwa dni później zrobilam test i od tamtej pory nie myślę o tym jużTo może tak nieskromnie zabrzmi ale sama jestem z siebie dumna.... przez pierwszy tydzień to chyba tonę słonecznika zjadłam a teraz już nie potrzebuje wspomagania...
Madelaine701
No raczej ta opcja odpada coś czuję , że mój maluch też spory się urodzi... Ja jak się urodziłam ważyłam 3900, może pójdzie z wagą po mamusiPewnie po tych prenatalnych wszystko sie wyjasni
Chociaz terminy czesto sie zmieniają. Ja niby urodzilam synka dwa tyg przed terminem a wazyl pinad 4kg wiec watpie zeby to bylo az 2 tyg przed
Madelaine701
Hej jak się czujesz?Hej dziewczyny. Zmieniłam nazwę z „karolcia_22ciezko”. Dziś idę na wizytę zobaczyć czy wszystko się oczyściło
U nas było zaskoczenie bo i ja i mąż urodzilismy sie ok 3,5 kg a syn 4,200 kg i to wlasnie dwa tyg przed terminem.No raczej ta opcja odpada [emoji14] coś czuję , że mój maluch też spory się urodzi... Ja jak się urodziłam ważyłam 3900, może pójdzie z wagą po mamusi
Madelaine701
A rodzilas naturalnie czy cesarka?U nas było zaskoczenie bo i ja i mąż urodzilismy sie ok 3,5 kg a syn 4,200 kg i to wlasnie dwa tyg przed terminem.
Naturalnie, orzed porodem szacowana waga byla 3,5kg jak urodzilam to pol szpitala sie zlecialo zobaczyc jak to nozliwe ze taka drobna kobieta takie wielkie dziecko urodzilaA rodzilas naturalnie czy cesarka?
Kaamilaaa
Wytrzymasz [emoji6] ja ostatnia fajke wypalilam w kilka godzin przed testem (co do dzis sobie wyrzycam ze moglam nie zapalic tej ostatniej fajki, ze moze to bylo przyczyną wady serduszka mlodego chociaz lekarz mowil ze raczej nie..), potem niestety wrocilam do fajek ale rzuciłam w 2015 i do teraz dzielnie sie trzymam [emoji123]Masakra z tymi fajkami. A najgorsze jest to że ja lubiłam palić...Ale wiadomo dziecko ważniejsze....
Na prenatalnych ci powinni skorygowac i pewnie tego bedziesz sie miala trzymac [emoji6]Ano blisko siebie, ja już nie wiem który termin traktować jako ten właściwy
Oo duza dzidzia byla [emoji12] moj sie urodzil malusi, dwa dni po terminie a ważył 3050 i tylko 48cm mial [emoji12]Pewnie po tych prenatalnych wszystko sie wyjasni
reklama
WitamHej dziewczyny Jestem nowa podczytuje was pare dni, mam nadzieję że moge do was dołączyć?
Dziś zaczynam 8tc.