reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Screen z Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego z zaleceń na 2018
Tu są podane normy do samokontroli
Screenshot_2018-11-14-08-57-33.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-11-14-08-57-33.jpg
    Screenshot_2018-11-14-08-57-33.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 219
reklama
To może tak nieskromnie zabrzmi ale sama jestem z siebie dumna.... przez pierwszy tydzień to chyba tonę słonecznika zjadłam a teraz już nie potrzebuje wspomagania...
Ja też paliłam, pamiętam jak wyszłam pewnego popołudnia na balkon i tak sobie pomyślałam , że coś czuję iż to będą moje ostatnie chwile z papierosem, dwa dni później zrobilam test i od tamtej pory nie myślę o tym już

Pewnie po tych prenatalnych wszystko sie wyjasni :)
Chociaz terminy czesto sie zmieniają. Ja niby urodzilam synka dwa tyg przed terminem a wazyl pinad 4kg wiec watpie zeby to bylo az 2 tyg przed
No raczej ta opcja odpada :p coś czuję , że mój maluch też spory się urodzi... Ja jak się urodziłam ważyłam 3900, może pójdzie z wagą po mamusi :p

Masakra z tymi fajkami. A najgorsze jest to że ja lubiłam palić...Ale wiadomo dziecko ważniejsze....
Wytrzymasz [emoji6] ja ostatnia fajke wypalilam w kilka godzin przed testem (co do dzis sobie wyrzycam ze moglam nie zapalic tej ostatniej fajki, ze moze to bylo przyczyną wady serduszka mlodego chociaz lekarz mowil ze raczej nie..), potem niestety wrocilam do fajek ale rzuciłam w 2015 i do teraz dzielnie sie trzymam [emoji123]
Ano blisko siebie, ja już nie wiem który termin traktować jako ten właściwy :p
Na prenatalnych ci powinni skorygowac i pewnie tego bedziesz sie miala trzymac [emoji6]
Pewnie po tych prenatalnych wszystko sie wyjasni :)
Chociaz terminy czesto sie zmieniają. Ja niby urodzilam synka dwa tyg przed terminem a wazyl pinad 4kg wiec watpie zeby to bylo az 2 tyg przed
Oo duza dzidzia byla [emoji12] moj sie urodzil malusi, dwa dni po terminie a ważył 3050 i tylko 48cm mial [emoji12]

reklama
Do góry