reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hello . Nadrobilam w końcu . Na drukowalyscie że szok. Kurczę dziewczyny zawiedziona jestem że nie dostałam zdjęcia wczoraj .... położna wkleila je do teczki... za tydzień idę na cytologie myślicie że jak poproszę to mi da[emoji4][emoji6]? Dziewuszki wizytówce dziś trzymam bardzo mocno kciuki ..... co do jedzonka to wczoraj robiłam kotlety ala gołąbki ..... poezja .....

Wyzytujace miało być . Jak mnie wkurza ten słownik czasami

Oby sie udalo odzyskać fotke :)
Trzymam kciuki za nasze wyniki. Dajcie zmac jak u Was ja tylko glukoze zrobilam ale mam jakies dziwne przeczucia.

Na razie mam podobnie jak Ty, czyli cukier na czczo zbyt wysoki... Poradziła Ci co i jak jeść przed snem, żeby tego uniknąć...? Ja staram się metodą prób i błędów, ale na razie wiem tylko, ze musze cokolwiek zjesc, bo inaczej jest gorzej,a wieczorne mdłości mi w tym nie pomagają
emoji43.png

Krzywą mam dopiero na koniec listopada

Najlepiej jeść mniej, a często. Codziennie porcję surowych warzyw do posiłków, nie jeść tłustych mięs i serów zero słodyczy, miodu, ketchup no i ograniczyć owoce lub wyeliminować, jeść ciemne pieczywo. No to tak w skrócie. Ja mam narazie podejrzenie, będę powtarzać badanie.

@Kaamilaaa trzymam kciuki będzie dobrze ;)

A jeszcze zadnego usg nie miałaś?
Pamietam, ze chyba dosc dlugo czekalam na usg orzez brzuch.
Mialam u swojej gin juz dwa ale narazie jeszcze nie przez brzuch.
Teraz mam nadzieje ze skoro juz bedzie 13tc na prenatalnych to jednak wystarczy przez brzuch bo inaczej to ja nie wiem [emoji26]

reklama
Mialam u swojej gin juz dwa ale narazie jeszcze nie przez brzuch.
Teraz mam nadzieje ze skoro juz bedzie 13tc na prenatalnych to jednak wystarczy przez brzuch bo inaczej to ja nie wiem [emoji26]
Aaaa u kobiety inaczej. Ja jednak wole chodzić do mężczyzn wydaja mi sie delikatniejsi. Ostatnio mialam opory bo był bardzo mlody lekarz ale okazalo sie ze byl duzo lepszy niz moj dotychczasowy.
To tylkolekarz niestety trzeba sie przelamac

Do góry